Kit refill HP Deskjet Ink Advantage 3835

Daca va doriti versatilitate autentica, atat in privinta modalitatilor de conectare, dar in special a functiilor de imprimare, copiere, scanare si expediere de fax-uri, atunci optati pentru acest multifunctional HP Deskjet Ink Advantage 3835 care se va insinua discret pe orice birou ati detine.

Este conceput in mod deosebit pentru spatii restranse de lucru, de aceea va fi incantator de lucrat cu el, tineri sau adulti isi pot rezolva rapid si economic lucrarile legate de producerea de documente acasa sau intr-o firma mica.

HP Deskjet Ink Advantage 3835 detine atuuri pe care le veti aprecia inca de la prima sa utilizare care este asigurata prin includerea de cartuse cu cerneala in pachetul multifunctionalului. Primele circa 300 de pagini printate sau copiate in alb si negru sunt datorate cartusului cu cerneala HP 652 Negru, iar pentru circa 125 de pagini color aveti la indemana cartusul HP 552 Tricolor.

Cea mai apreciata varianta de conectare este cea Wireless in protocul 802.11b/g/n, insa exista diponibila si conectarea clasica, de mare viteza, prin cablul USB 2.0. Viteza procesorului este de 180MHz, iar memoria RAM de 512MB este suficienta pentru a trimite documente de cateva zeci de pagini pe care HP Deskjet Ink Advantage 3835 stie sa le gestioneze eficient la imprimare sau copiere.

Viteza de imprimare si copiere este de 8.5 pagini pe minut pentru monocrom si 6 pagini pe minut pentru color la o rezolutie maxima de 1200x1200dpi in modul optimizat. Exista recomandarea producatorului de a nu depasi 1000 de pagini trecute prin aparat intr-un luna de zile, insa optim este sa lucrati intre 50 si 100 de pagini pe luna.

Intotdeauna este util sa aveti la indemana o varianta rapida, eficienta si economica pentru reincarcarea cartuselor. Actualmente cea mai apreciata metoda de reincarcare pe care o puteti realiza in propriul birou este cea prin intermediul unui kit refill HP Deskjet Ink Advantage 3835.

Produsul este disponibil pentru comanda online sau cumparare directa de la Refill Market, un magazin specializat in produse profesionale pentru refill si reincarcari cartuse. In sediul din Sos. Pantelimin 291, Bucuresti, tehnicienii Refill Market sunt disponibili pentru a va sfatui despre modalitatile simple prin care se poate utiliza un astfel de kit. In linii mari este suficient sa respectati pasii de reincarcare pe care producatorul ii arata si rezultatul va fi excelent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.