Kit refill HP DeskJet Ink Adv 3775

Imprimare, scanare si copiere disponibile in orice moment pentru utilizare, eficienta economica foarte buna in raport cu utilizarea cartuselor cu cerneala si cel mai restrans spatiu ocupat pe masa de lucru. Pe toate acestea, dar si alte faciltati in privinta calitatii si utilizarii pe termen lung le veti primi folosind un multifunctional inkjet color HP DeskJet Ink Adv 3775.

Lucrarile de imprimare monocrom se primesc la o viteza de 19 pagini pe secunda, iar cele color la o viteza de 16 pagini pe secunda. Calitatea este excelenta si atinge 1200x1200dpi optimizat, iar la scanare 300x300dpi. Sunt necesare doar 15 sau 18 secunde pentru primirea primei pagini printate sau copiate atunci cand porniti de la zero multifunctionalul.

Este important sa tineti cont de recomandarile producatorului care arata prelucrarea unui volum maxim lunar de 1000 de coli, insa ideal ar fi ca aparatul sa lucreze intre 50 si 200 de pagini pe luna.

Gratie ecranului LCD cu 7 segmente si pictograme, precum si a vitezei de procesare de 360MHz, toate cerintele de lucru se vor putea urmari usor si veti primi rezultate in timp foarte scurt. Conectarea prin Wi-Fi 802.11b/g/n este de departe cea mai placuta varianta de a interactiona cu acest HP DeskJet Ink Adv 3775, insa ramane oricand viabila si varianta cu cablu de mare viteza USB 2.0.

Startul lucrului cu acest multifunctional inkjet color HP DeskJet Ink Adv 3775 este oferit chiar de catre producator prin inluderea celor doua cartuse: un cartus cu cerneala HP 652 Negru F6V25AE pentru circa 120 pagini si un cartus cu cerneala HP 652 Tricolor F6V24AE pentru printarea a aproximativ 100 de pagini.

Variantele ulterioare pot include un un cartus compatibil cu acest model de imprimanta sau reincarcarea cartusului cu ajutorul unui kit refill HP DeskJet Ink Adv 3775. Acest tip de produse sunt garantate pentru utilizare cu o calitate foarte buna atat timp cat sunt urmarite si respectate instructiunile de refill.

Produsul a fost testat cu rezultate foarte bune de catre tehnicienii de la Refill Market din Bucuresti, sos. Pantelimon 291, chiar pe acest model de multifunctional. Nivelul de economie rezultat, dar si posibilitatea de a detine in rezerva un astfel de produs pot fi uneori foarte importante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.