Cerneala refill si Kit refil HP Deskjet Ink Advantage 1015

Extrem de accesibila din punct de vedere al pretului de achizitie si la fel de usor de configurat si utilizat, va puteti bucura ani la rand de utilizarea unei imprimante compacte asa cum este HP Deskjet Ink Advantage 1015.

Aceasta imprimanta color foloseste tehnologia inkjet si este capabila ca in doar 7 secunde sa furnizeze o prima pagina printata. Viteza de printare este de 7 pagini pe minut pentru alb-negru si 4 pagini pe minut pentru color. Rezolutia este excelenta la nivelul de 600x600dpi si va puteti baza pe stocul de hartie de pana la 60 de coli incarcat in tava de intrare si un spatiu de stocare pentru 25 de coli in tava de iesire. Conectarea se face rapid, simplu si eficient prin cablu USB 2.0 de mare viteza la orice calculator desktop sau laptop aveti in utilizare.

Din punct de vedere al consumabilelor acceptate de imprimanta aveti de ales intre un cartus model CZ101AE HP 650 negru pentru circa 360 pagini si un cartus model CZ102AE HP 650 tri-color care va acoperi circa 200 pagini.

Cu aceste facilitati puse la dispozitie de producator si cu respectarea unui volum de circa 400 de pagini printate in fiecare luna, HP Deskjet Ink Advantage 1015 se incadreaza perfect in optiunile de lucru ale biroului personal de acasa, intreaga familie putand utiliza rapid si cu rezultate foarte bune imprimanta.

Pentru reducerea costurilor cu consumabilele aveti la indeamana una dintre cele mai eficiente solutii in privinta celor legate de cerneala cu care functioneaza imprimanta. Prin folosirea uneia dintre variante, cerneala refill HP 1015 sau Kit refill HP Deskjet Ink Advantage 1015, nu veti face altceva decat sa primiti libertatea imprimarii de documente color sau monocrom fara a sta cu grija epuizarii prea rapide a cartuselor abia cumparate.

Oricare dintre aceste variante de reincarcare sunt disponibile pentru achizitionare direct din magazin sau prin comanda online trimisa profesionistilor de la Refill Market din sos. Pantelimon 291, Bucuresti.

Daca aveti acces usor la centrul Refill Market, nimic nu va impiedica sa optati pentru reincarcarea cartuselor pe loc, astfel avand la dispozitie imprimanta gata de lucru in doar cateva zeci de minute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.