Cerneala refill HP 5275 si kit reincarcare cartus HP 5275

Completati cu aparatura de birou extrem de performanta spatiul pe care il aveti cu destinatie pentru lucrarile pe care le produceti acasa, sau chiar in biroul autorizat pe care il detineti. Vorbim despre posibilitatea de a imprima, scana si copia documente rapid si cu costuri minime pe care le veti receptiona prin fiecare accesare a optiunilor de lucru pe care la include acest multifunctional inkjet HP DeskJet Ink Advantage 5275.

Este suficient sa-l amplasati pe masa de lucru, sau in oricare al colt al camerei unde dispuneti de putin spatiu, sa configurati in doar cateva zeci de secunde conectarea prin WiFi si deja sa aveti legatura pentru a descarca prin imprimare documentele pe care le aveti in laptop sau smartphone. Oricand este necesar sau pur si simplu asa va este convenabil acest HP DeskJet Ink Advantage 5275 poate fi conectat la un sistem de calcul printr-un cablu de mare viteza USB 2.0. Mai mult de atat nu ati putea cere, insa dupa ce veti vedea calitatea rezolutiei pe paginile care se depun una dupa alta in tava de iesire, veti fi cu adevarat impresionati.

HP DeskJet Ink Advantage 5275 lucreaza cu un procesor la viteza de 800 MHz si are disponibila o memorie RAM de 256 MB. Este configurat in asa fel incat viteza de imprimare sa fie asociata cu nivelul rezolutiei pe care o setati, astfel ca pentru 1200x1200dpi veti receptiona in tava de iesire cate 7 pagini in varianta color sau cate 10 pagini in variata monocrom.

La copiere rezolutia este setata la 600x300dpi, iar atunci cand scanati documente puteti ridica nivelul de claritate la 1200dpi prin activarea modului de scanare interpolat. Tineti cont ca rata de scanare ofera o viteza de 3 pagini pe minut pentru setarea de scanare color si 10 pagini pe minut pentru alb-negru.

Fax-ul este prezent si el ca functie de sine statatoare si actioneaza la o viteza de 33,6 kbps, iar rezolutia documentelor receptionate de primitori este de 300x300dpi.

Daca aceste informatii sunt convenabile, atunci nu aveti decat sa utilizati din plin primele cartuse oferite de HP, cartuse care sunt din gama HP 652 Negru pentru 360 pagini (F6V25AE) si HP 652 Tri-Color pentru 200 pagini (F6V24AE). Tineti cont ca ambele cartuse pe care producatorul le ofera sunt de tip starter, iar cantintea de cerneala cu care sunt incarcate este diminuata fata de cele obisnuite.

In functie de nivelul la care veti utiliza in primele saptamani aceast multifunctional, in special pentru functiile care pun la lucru capacitatea cartuselor, va fi necesar sa le inlocuiti intr-un anumit moment cu altele noi sau sa profitati de varianta economica oferita prin achizitionarea de cerneala refill HP 5275 + kit reincarcare cartus HP DeskJet Ink Advantage 5275.

Daca nu ati incercat pana in prezent aceasta solutie de reincarcare, odata cu comanda sau cumpararea directa solicitati unui tehnician Refill Market mai multe amanunte despre beneficiile pe care le primiti si despre cum puteti reincarca rapid acest tip de cartuse cu ceneala. La Refill Market din sos. Pantelimon 291 – Bucuresti, toate produsele sunt cerificate pentru scopul utilizarii lor, iar consultanta este primita in mod gratuit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.