Cerneala refill Canon Pixma MG3050

Scopul oricarei imprimari pe hartie in varianta monocroma sau color este de a obtine un document sau o imagine foto cu o calitate cat mai buna si la un cost rezonabil pentru a fi utilizata conform cu scopul propus. Plecand de la aceasta dorinta, sau uneori necesitate, priviti cu atentie pontetialul acestui multifunctional Canon Pixma MG3050.

Canon este reconoscut ca fiind cel mai apreciat producator de aparatura de birou, iar cand ne referim la aparatura multifunctionala cu siguranta ca rezultatele vor fi foarte apreciate si de dumneavoastra. Acest Canon Pixma MG3050 pe cat de mic este, pe atat de special a fost realizat pentru a furniza calitate si costuri decente in utilizarea pe termen lung.

Odata pus la lucru multifunctionalul va putea imprima la o viteza de 8 pagini pe minut documente in format monocrom si 4 pagini pe minut pentru cele color. Pentru ambele rezolutia de imprimare este de 4800×600 dpi, ceea ce indica o calitate vizibila foarte buna. In timpul copierii de documente sau fotografii veti asista la un ritm de copiere de 4 pagini pe minut pentru alb-negru si 2 pagini pe minut pentru color cu un rezultat al rezolutiei de 1200×600 dpi. Inmagazinarea documentelor prin scanare o puteti face direct pe cloud-ul pus la dispozitie de Canon si veti beneficia de rezolutie la scanare de 1200×600 dpi. Aceasta claritate este datorata scannerului de tip CIS si a adancimii de culoare de 48-bit.

Accesarea lui Canon Pixma MG3050 este posibila atat prin cablu USB 2.0, insa cea mai placuta conectare la facilitatile sale este prin intermediul retelei proprii wireless LAN 802.11 b/g/n. Toti cei din jurul sau vor putea trimite de pe orice dispozitiv mobil fisiere pentru imprimare, insa tot ceea ce trebuie sa aveti grija este ca tava sa fie plina cu maximul posibil de 60 de coli si, desigur, cerneala in cartuse.

Pentru a lucra fara gija puteti comanda oricand cerneala refill Canon Pixma MG3050, pe Refill Market veti gasi o gama completa de cerneala Refill INK Mate. Este o solutie rapida, eficienta si foarte economica pe care o puteti adopta pentru reincarcarea catuselor lui Canon Pixma MG3050. Avantajul cel mai mare este ca toate consumabilele pentru acest model de multifunctional au fost testate de echipa Refill Market pentru a va oferi siguranta si calitate pe toata durata de functionare a aparatului dumneavoastra.

Oferta de consumabile si reincarcari cartuse Canon Pixma MG3050.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.