Cele mai bune imprimante laser in 2017

Atunci cand avem nevoie de o imprimanta noua probabil multi dintre noi isi pun intrebarea care este cea mai buna?! Cea mai buna imprimanta cu siguranta este aceea care are un cost mic de achizitie, acopera nevoile fiecaruia, si are cele mai mici costuri de productie. In acest articol puteti gasi recomandarile noastre in ceea ce priveste alegerea unei imprimante monocrom de birou pentru un volum mic, sau mediu de lucru, tinand cont de pretul de achizitie, si costurile consumabilelor, sau al serviciului de reincarcari cartuse. Vom alege trei modele de imprimante, si trei modele de multifunctionale prezente pe piata din Romania in 2017, luand in calcul prețul de achiziție si costul ulterior al consumabilelor, sau soluțiile de refill existente.

1.Imprimanta laser monocrom Canon i-SENSYS LBP6030W este una dintre cele mai accesibile imprimante laser monocrom de dimensiuni reduse cu Wi-Fi pentru integrare usoara in retea si imprimare de pe dispozitive inteligente. Este o imprimanta silentioasa, fiabila precum toate echipamentele laser Canon, si deosebit de eficienta energetic, ofera printuri rapide, de o inalta calitate. Vine echipata cu un cartus cu toner Canon CRG-725 cu o capacitate de 1600 de pagini, care poate fi reincarcat la un pret mai mult decat decent, sau poate fi inlocuit cu un cartus compatibil. Puteti gasi aici oferta de consumabile si reincarcari cartuse Canon i-SENSYS LBP6030W.

2.Imprimanta laser monocrom HP LaserJet Pro P1102 poate fi o alegere la fel de inspirata precum prima pozitie, in cazul in care mai gasiti pe rafturile magazinelor online versiunea simpla, la Emag de exemplu mai este disponibilă doar versiunea wireless la un pret destul de mare, chiar dublu comparativ cu Canon! Insa daca luam in calcul ca este un HP, robust fiabil si ieftin la consumabile, cred ca va amortizati investitia intr-un timp foarte scurt. Cel mai important aspect de retinut este ca si Canon si Hp fac imprimante care rezista in timp, si au o valoare buna chiar si daca le vindeti mai departe ca SH. Consumabile aproximativ identice cu primul model Canon, cartuse de toner Hp CE285A, cu autonomie de 1600 pagini, foarte avantajoase ca pret de achizitie, sau refill (preturi cartuse compatibile, si reincarcari cartuse Hp P1102 gasiti aici).

3.Imprimanta laser monocrom Brother HL-1210WE are cel mai mic cost de achizitie, insa acest aspect se reflecta poate in capacitatea de printare redusă a cartusului. Chiar si asa Brother HL-1210WE acopera o nisa foarte importanta, si anume acel segment de clienti care au un volum mic de printare si totusi vor o imprimanta laser cu wirless, sa nu mai aiba batai de cap cu cartusele pe cerneala care au costuri foarte mari de achizitie. Acest model de imprimanta este recumandat pentru spatii mici datorita dimensiunilor sale reduse, fiind un echipament compact, si rapid, care poate imprima documente de calitate. Consumabilele utilizate sunt cartuse cu toner Brother TN1030, cu o capacitate de 1000 de pagini. Oferta completa de consumabile si reincarcari cartuse  Brother HL-1210WE o puteti gasi aici.

Daca va doriti un multifunctional pentru o gama mai diversificata de activitati puteti alege unul din urmatoarele modele:

1.Multifunctional laser monocrom CANON MF3010 este un echipament destinat unui volum mic de lucru, cu un design modern, compact, si prietenos cu mediul. Puteti realiza printuri de inalta calitate, cu o viteza de 18 ppm, la o rezolutie de 1200 x600 dpi cu ajutorul tehnologiei Quick First Print de la Canon.  In ceea ce priveste consumabilele, Canon MF3010 utilizeaza cartuse cu toner Canon CRG-725 cu o autonomie de 1600 de pagini, care pot fi reincarcate ulterior. In cazul in care doriti inlocuirea cartusului dupa primul ciclu de utilizare gasiti aici oferta completa de consumabile Canon MF3010.

2.Multifunctional laser monocrom Canon MF237W este un partener de birou ideal, cu funcții multiple precum copiere, printare, scanare, si fax. Puteți partaja in rețea imprimanta cu colegii de birou, optimizand astfel timpul de lucru, si bucurându-va de caracteristici avansate de imprimare, compatibilitate cu Google Cloud Print, Air Print, sau aplicația Canon Print Bussines. Deși Canon MF237W este un echipament destinat birourilor mici, cu un volum lunar recomandat de 2000 de pagini pe luna, poate atinge un ciclu maxim de pana la 15000 de pagini/luna, realizând copii si printuri de calitate la o viteza de 23ppm. Consumabilele utilizate sunt cartuse de toner Canon CRG-737 cu o autonomie de 2400 de copii pe luna, estimări realizate de producător pe baza standardului ISO/IEC 19752. Oferta completa de consumabile si reincarcari cartuse Canon MF237W o puteți vizualiza aici.

3.Multifunctionala laser Brother DCP-1510E poate fi o alegere optima dacă aveți un buget de maxim 470 lei, si va doriți un multifuncțional pentru acasă sau la birou, cu funcții multiple precum copiere, printare si scanare îmbinate intr-un echipament compact si accesibil. Daca va gândiți sa alegeți un multifuncțional Brother DCP-1510E, trebuie sa țineți cont de un singur aspect, este recomandat pentru un volum mic de lucru, probabil maxim 1500 de copii pe luna. In ceea ce privește consumabilele este mai mult decât accesibil, vine echipat cu o unitate de cilindru de 10.000 de pagini, si un cartus cu toner de 1000 de pagini Brother TN-1030. Pentru a obține cele mai mici costuri de imprimare puteți sa reîncărcați singuri cartușul acasă (găsiți aici toate consumabilele necesare pentru refill), sau sa mergeți intr-un centru de reincarcari cartuse dacă nu sunteți o persoana foarte tehnica.

Daca totuși nici unul din aceste echipamente nu corespunde cerințelor dumneavoastră, sau va doriți un echipament mult mai performant ne puteți trimite o cerere cu nevoile si volumul lunar in formularul de contact si va putem face o recomandare personalizata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.