Cartus toner Minolta Bizhub 250

Deschideti un mic centru de copiere in propriul birou si veti avea la indemana performanta calitatii si viteza de lucru de care aveti nevoie pentru a fi competitivi. Sunt amanunte esentiale care pun in prim plan capacitatea de lucru de care da dovada acest copiator minolta Bizhub 250.

Echipamentul se incadreaza fara probleme in gama profesionala si este dedicat celor care au de realizat rapid lucrari de imprimare, copiere, scanare si chiar trimiterea de documente prin fax. Atuul principal al acestui Minolta Bizhub 250 este viteza de printare si copiere care se duce direct la 25 de pagini pe minut in cazul formatelor A4 si la 14 pagini pe minut pentru formatele A3.

Scanarea la o rezolutie de 600 dpi atinge valoarea de 41 de pagini scanate, iar daca optati pentru o rezolutie de 200 dpi, veti putea inmagazina in fisierul de iesire pana la 70 de pagini scanate pe minut. Cu aceste valori este de inteles ca realizarea arhivei digitale a firmei nu va dura foarte mult timp, prin urmare aveti inca un beneficiu important.

Calitatea rezolutiei la imprimare sau copiere este indicata ca implicita la 600×600 dpi, iar prima pagina lasata in tava de iesire se va gasi in mai putin de 5,3 secunde, dupa ce aparatul s-a incalzit circa 24 de secunde. Sunt timpi cel putin convenabili pentru a nu astepta aproape deloc pana la preluarea lucrarilor realizate cu acest Minolta Bizhub 250 este important.

Aprovizionarea cu hartie a echipamentului se face cu 1150 de coli in tavile standard, insa poate fi ridicata pana la 3650 de coli. Tipul de hartie este precizat de producator si trebuie sa-l alegeti din gama de greutate specifica cuprinsa intre 60 si 90 g/m2, sau 50 si 210 g/m2 cand utilizati functie de alimentare bypass.

In tava de iesire pot fi stocate pana la 1200 de file, iar functia ADF permite incarcarea formatelor de tip A5 – A3 cu hartie de greutate 60 si 90 g/m2. Nivelul de lucrari lunare este indicat sa se incadreze pana la 7000 de pagini printate sau copiate, iar la un volum de 28000 se va inlocui unitatea de imagine.

Sustinerea performantelor lui Minolta Bizhub 250 se face si cu ajutorul cartusului cu toner care este prevazut sa lucreze circa 17500 de pagini si este de tip TN-211. Oricat de impresionanta ar fi capacitatea acestui cartus este util sa aveti cel putin o rezerva pentru eventuale sarcini de lucru neprevazute.

Pentru a achizitiona sau comanda online un toner Minolta Bizhub 250 cereti informatii direct profesionistilor in consumabile – Refill Market. Centrul din sos. Pantelimon 291 din Bucuresti este dedicat acestei game de produse si efortul echipei este in masura sa va asigure de o aprovizionare rapida si cu produse de calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.