Cartus toner Lexmark MB2236adw

Robust si simultan accesibil datorita panoului de comanda orientat spre utilizator, rapid si cu un consum rezonabil de toner indiferent de functia selectata si nivelul de rezolutie ales, asa putem caracteriza un multifunctional laser monocrom Lexmark MB2236adw.

Este destinat in mod special pentru birouri in care prezenta celor patru functii ce le are incluse este o cerinta stricta. Nu in ultimul rand daca doriti sa accesati un nivel de productivitate foarte bun, atunci bazati-va pe cele 36 de pagini pe minut pe care Lexmark MB2236adw le va printa sau copia in functie de solicitarile pe care le aveti. Timpul de asteptare pana la prima pagina ce va fi lasata in tava de iesire este de doar 8 secunde.

Conectivitatea este la alegere fie prin retea Ethernet, fie prin sistem Wireless care aduce si mai multe flexibilitate activitatilor de birou. Cu un procesor care lucreaza la 1 GHz si 512 memorie RAM, nu vor fi niciodata probleme legate de asteptare prea mare in timp ce aparatul prelucreaza cerintele primite.

Cu un ciclu lunar cuprins intre 250 si 2500 de pagini ce au trecut prin acest multifunctional laser monocrom, la care se adauga durata de viata foarte buna a unitatii de imagine de pana la 12000 de pagini, sunt create conditiile perfecte pentru inceperea lucrului. Prima parte a lucrarilor este asigurata chiar de catre producator pentru ca acesta include in pachet un cartus cu toner de tip Lexmark B222000 care are deja incarcat pentru circa 700 de pagini printate sau copiate.

Despre calitatea imaginii sunt doar lucruri excelente de afirmat. Se pot alege setari de rezolutie de 300dpi, sau se poate alege varianta clasica de 600dpi. Mai mult decat atat sunteti invitati sa folositi oricand credeti ca este important si varianta de setare maxima de 1200dpi. Calitatea hartiei este foarte importanta, lucru pe care producatorul il specifica in marja de greutate pe care trebuie sa o alegeti cand cumparati topuri cu hartie. Aceasta marja este cuprinsa intre 65 si 105 g/m2. Nu uitati ca Lexmark MB2236adw este pregatit oricand sa printeze sau sa copieze duplex, lucru foarte important pentru economia de hartie.

Verificand toate aceste beneficii pe care Lexmark MB2236adw le va mentine la cel mai bun nivel in fiecare zi de lucru, aveti totusi inca un aspect de luat in considerare. Cand tonerul este gata de terminare, nu ratati sa va aprovizionati din vreme.

La Refill Market, in Sos. Pantelimon 291 – Bucuresti, sunt disponibile consumabile dedicate pentru acest multifunctional, prin urmare comandati online sau cumparati direct din magazin un cartus toner Lexmark MB2236adw pentru a-l tine in rezerva, insa este recomandat sa verificati stocul inainte de a veni la magazin, fiind un model nou, acest produs poate fi adus doar pe comanda momentan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.