Cartus toner Brother DCP-L3510CDW

Un produs compact care sa ofere cele trei functii atat de solicitate intr-un birou comercial va fi cea mai potrivita alegere. Vorbim aici despre un multifunctional laser color Brother DCP-L3510CDW ce-si va pune in valoare pentru fiecare zi de lucru abilitatile de imprimare, copiere si scanare de documente la viteze si la o calitate impecabila.

Este suficient sa stim ca acest Brother DCP-L3510CDW functioneaza cu un procesor de 800 MHz si ca are la dispozitie 512 MB memorie RAM pentru a intelege ca toate joburile ce-i sunt trimise se vor derula rapid si fara intreruperi.

Cu aceasta dotare paginile imprimate vor curge rapid, fila dupa fila, la o viteza de 18 pagini pe minut, lucru care se va intampla si la copierea de documente. Nivelul rezolutiei la imprimare este de 2400×600 dpi, iar la copiere de 600x600dpi. In ambele variante este indicat sa fie utilizata hartie cu caracteristica de greutate cuprinsa intre între 60 – 163 g/m2 pentru pastrarea in bune conditii a mecanismelor multifunctionalului. De regula prima pagina imprimata sau copiata va fi disponibila in circa 15 secunde.

Incarcarea cu hartie se face la un volum de 250 de coli in tava standard, sau manual fila cu fila in fanta dedicata, iar stocarea documentelor procesate va fi disponibila intr-un numar de 150 de coli in tava de iesire.

Scanarea este disponibila prin plasarea documentului de scanat direct pe fereastra scanerului, obtinandu-se in acest mod o rezolutie de 1200×2400 dpi, iar in cazul optiunii de scanare interpolata rezolutie poate sa atinga si 19200×19200 dpi. Viteza de scanare este de circa 2 secunde pentru ambele variante, monocrom si color, la fiecare pagina procesata.

Producatorul arata ca nivelul de lucrari de imprimare sau copiere intr-o luna de zile nu va trebui sa depaseasca insumat 1500 de pagini. In aceste conditii cartusele cu toner incluse in pachete vor putea asigura pana la circa 1000 de pagini imprimate sau copiate.

Dupa epuizarea acestora aveti la dispozitie diferite variante de cartus toner original sau compatibil pentru acest model de multifunctional. Indiferente de alegerea pe care o veti face este important sa folositi produse de calitate si care sunt certificate prin testare de catre profesionisti.

La centrul pentru consumabile si reincarcari de cartuse Refill Market din Bucuresti, sos. Pantelimon 291, puteti achizitiona pe loc sau prin comanda online oricare dintre  variantele de cartus toner Brother DCP-L3510CDW.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.