Cartus original sau compatibil Canon Pixma MG6851

Daca va numarati printre detinatorii unui multifunctional Canon Pixma MG6851 v-ati incantat privirea cu siguranta pana in prezent in legatura cu posibilitatile sale de imprimare, copiere sau scanare. Pentru cei care inca nu au avut de-a face cu acest aparat amintim doar cateva dintre cele mai importante caracteristici.

Viteza de lucru ajunge la 15 pagini pe minut pentru alb-negru si aproape 10 pagini/minut pentru imprimarile color, totul realizandu-se la rezolutie maxima de 4800×1200 dpi. Un avantaj bine primit este cel care ajuta la comutarea in modul duplex pentru imprimari si copieri fata/verso. Si imprimarea sau copierea fara magini arata inca o caracteristica care exceleaza prin rezultatul primit, in special atunci cand sunt printate imagini foto.

Nimic nu va impiedica sa solicitati copiatorului sa multiplice pana la 99 de pagini, sau sa aplicati functia de marire sau micsorare a anumitor zone din pagina copiata cu o rata de 25% pana la 400%. Scanner-ul lucreaza si el la o viteza confortabila de 19 secunde pentru trecerea peste un format A4, in timp ce rezolutia fisierelor obtinute este la nivel de 1200×2400 dpi.

Conectivitatea este excelenta in modul WI-FI 802.11 b/g/n si faciliteaza lucru de la distanta, dar multifunctionalul se poate utiliza la fel de precis si prin intermediul unui cablul USB Hi-Speed.

Rand pe rand incarcarea cu cate 100 de coli a tavii lui Canon Pixma MG6851 va conduce la epuizarea cernelurilor din cartuse, iar acest moment nu trebuie sa va gaseasca nepregatiti. Cea mai recomandata solutie de continuare in aceleasi conditii de calitate pentru imprimare si copiere este folosirea unui cartus original sau compatibil Multifunctional Canon Pixma MG6851, serviciul de reincarcare cartus fiind indisponibil pentru acest model, datorita chipurilor pozitionate pe cartuse. Insa nu trebuie sa va faceti probleme, preturile cartuselor compatibile sunt foarte bune, veti putea comanda online pe Refill Market, avand garantia ca produsele sunt verificate si certificate pentru acest model de multifunctional Canon Pixma MG6851,.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.