Cartus original sau compatibil Canon Pixma MG3050

Versatila, usor de manevrat, economica si foarte precisa in privinta fiecarei dintre dotarile cu care este fabricata – imprimare, copiere si scanare, functii pe care le veti aprecia la fiecare utilizare a acestui multifunctional Canon Pixma MG3050.

Destinatia de utilizare este in mod cert una casnica pentru ca a fost conceputa special pentru toti membrii unei familii care doreste sa detina acasa un mic centru de copiere, imprimare si, poate, cea mai apreciata functie, scanarea si trimiterea direct in cloud a documentelor sau imaginilor importante. Va puteti conecta cu totii prin retea wireless LAN 802.11 b/g/n sau prin cablu obisnuit USB 2.0.

Privindu-i caracteristicile lui Canon Pixma MG3050 apreciem cat de economica este. Doar 10W este consumul in timp ce lucreaza, iar calitatea nu se lasa asteptata. La imprimare aveti o rezolutie de 4800×600 dpi, la copiere sunt disponibili 1200×600 dpi, in timp ce scanarea merge perfect pana la 1200×600 dpi. De asteptat un rezultat imprimat nu este atat de dificil pentru ca il veti avea intr-un ritm de 8 pagini pe minut daca solicitati alb/negru sau injumatatit pentru color. Viteza la copiere pentru documente sau fotografii este de 2 pagini pe minut atat pentru mococrom cat si pentru color.

Bazati-va pe calitatea scanner-ului pentru ca tehnologia CIS si adancimea de culoare de 48-bit vor face ca imaginile obtiute sa aiba o claritate impecabila. Dupa scanare le puteti trimite direct in cloud sau le puteti printa intr-o varietate foarte larga de formate: A4, A5, B5, 10x15cm, 13x18cm, 20x25cm sau plicuri (DL, COM10), Letter ori Legal. Tava de intrare se poate umple cu pana la 60 de coli, iar catusele daca sunt pline asigura cel putin terminarea continutului tavii, desigur in functie nivelul incarcarii fiecarei coli.

Pastrati de fiecare data o rezerva de consumabile la indemana pentru ca nu stiti niciodata cand este mai multa nevoie de ajutorul lui Canon Pixma MG3050. Pentru calitatea imprimarilor alegeti sa utilizati cartus original sau compatibil Canon Pixma MG3050, puteti cumpara aceste produse online pe Refill-Market.ro cu sediul in Bucuresti, Sos. Pantelimon 291, va garanteaza ca produsele sunt 100% compatibile si verificate special pentru acest model de multifunctional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.