Cartus original sau compatibil Canon iP7250

Intotdeauna scopul imprimarii pe hartie cu ajutorul unei imprimante este primirea unei calitati cat mai ridicate in urma careia inscrisurile sau imaginile printate sa fie usor de urmarit sau admirat. Toate aceste lucruri le veti obtine pentru fiecare pagina printata cu imprimanta cu jet color Canon iP7250 pentru ca a fost proiectata si include sisteme de imprimare si procesare produse de Canon.

Dotata initial cu cartuse cu cerneala obisnuite, va putea fi utilizata ulterior si cu cartuse in format XL cu capacitate extinsa pentru imprimari multiple. Primele cartuse pe care le veti primi odata cu Canon iP7250 sunt gata sa ofere o autonomie dupa cum urmeaza: negru pigment (Canon PGI-550PGBK) pentru aproximativ 375 pagini A/N, negru (Canon CLI-551BK) pentru aproximativ 332 pagini, cyan (Canon CLI-551C) pentru aproximativ 332 pagini, magenta (Canon CLI-551M) pentru aproximativ 332 pagini si yellow (Canon CLI-551Y) pentru aproximativ 332 pagini.

Dupa cum se observa vorbim despre 5 cartuse de cerneala independente, acesta fiind unul dintre atuurile cu care Canon a venit ca noutate in stabilirea unui nou nivel de calitate al paginilor imprimate in acesta varianta.

In practica aveti liberatea de a incarca pana la 150 de coli in sertarul de baza al imprimantei cu hartie din gama 64-105 g/m², sau 20 de coli de hartie fotografica de pana la 300 g/m², insa este indicat sa folositi consumabile Canon dedicate pentru a primi rezultate optime.

Daca aceste aspecte sunt respectate Canon iP7250 se tine de promisiune si ofera o rezolutie maxima de 9600×2400 dpi, iar viteza de printare ajunge la 15 pagini/minut pentru printari moncrome si 10 pagini/minut pentru cele color. Daca doriti sa reduceti consumul de hartie actionati modul de imprimare duplex. Nu uitati ca puteti printa inclusiv suprafata inactiva a unor DVD-uri sau CD-uri pentru a tine o ordine precisa a acestora.

Cand totul este pregatit pentru Canon iP7250 atunci puteti fiecare dintre cei care au acces sa trimita prin intemediul conexiunii Wi-Fi documente sau fotografii pentru imprimare. Altfel, pentru lucrul la birou aveti la indemana conexiune de mare viteza de tip USB.

Nu uitati sa lansati din vreme o comanda la Refill Market pentru a primi din timp un cartus original sau compatibil cu imprimanta cu jet color Canon iP7250. Oricand nivelul cernelurilor poate ajunge la zero, de aceea in centrul profesional pentru consumabile imprimante din Sos. Pantelimon 291 – Bucuresti puteti gasiti oricand produse certificate Canon, si solutii de refill avantajoase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.