Cartus original HP Deskjet Ink Advantage 3635

Toata activitatea ta poate deveni mai simpla, mult mai rapida si cu efecte cel putin convenabile in privinta costurilor cu consumabilele. Calitatea va fi foarte buna atat timp cat vei respecta instructiunile producatorului referitoare la un volum maxim recomandat de 1000 de prelucrari de documente intr-o luna de zile.

Am definit pentru tine primele caracteristici ale acestui multifunctional HP Deskjet Ink Advantage 3635 cu care vei imprima, copia si scana documente intr-o maniera aproape profesionala, fie prin intermediul protocolului WiFi, fie prin conectare directa la sistemul de calcul prin cablu USB 2.0. Spatiul va fi economisit pentru ca HP Deskjet Ink Advantage 3635 este atat de compact incat iti va lasa loc pe masa de lucru pentru alte activitati sau obiecte necesare zilnic.

Te poti bucura si de modul de lucru in regim „silentios” pentru ca atunci cand ai mult de lucru si nu vrei sa deranjezi pe cei din jurul tau HP Deskjet Ink Advantage 3635 stie sa functioneze in liniste. Folosind medii de imprimare cu caracteristici de greutate cuprinse intre 60 si 90 g/m2 iti vei asigura tot ceea ce ai nevoie in privinta imprimarilor si copiilor dorite, atat in varianta pe o sigura fata cat si cea duplex. Tava de intrare poate primi pana la 60 de coli, iar cea pentru primirea rezultatelor pana la 25 de coli.

Imprimanta realizeaza rapid pana la 20 de copii pe minut monocrom si 16 pagini color, cu o rezolutie de cel mult 4800x1200dpi in variantele optimizate. Copiatorul ofera multiplicari cu o calitate de 600x300dpi si cel mult 9 copii pentru acelasi exemplar plasat pe sticla de lucru.

Scannerul ruleaza la o adancime de culoare de 24bit si este capabil de o calitate de 1200dpi in modul optic, iar formatele fisierelor de iesire sunt de tip JPEG, TIFF, PDF, BMP, PNG.

Pentru primele lucrari realizate cu HP Deskjet Ink Advantage 3635 producatorul a inclus in pachet un cartus starter de tip HP 680 Black Ink Cartridge pentru acoperirea a circa 260 pagini si un cartus starter HP 680 Tri-Color Ink Cartridge pentru circa 100 pagini.

Cand vei epuiza cerneala acestor prime cartuse poti opta pentru cartuse de tip HP 652 Negru pentru circa 360 pagini (F6V25AE) si cartus HP 652 Tri-Color pentru circa 200 pagini (F6V24AE).
O rezerva de cerneala este intotdeauna utila, pentru a nu intrerupe lucrarile dorite iar la Refill Market poti gasi oricand pe stoc cartus original HP 652 Black si Color, produse care va pot oferi performantele maxime pentru care a fost proiectat HP Deskjet Ink Advantage 3635.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.