Cartus original Canon PIXMA IP-2850

Pentru confort in lucru la calculator folosirea dispozitivelor periferice este o necesitate si niciodata nu este prea tarziu pentru a completa sistemul de calcul utilizat cu o imprimanta cu jet Canon PIXMA IP-2850. Chiar daca ati putea spune oricand ca nu veti avea nevoie prea des de folosirea imprimantei, in realitate sunt atat de multe situatii in care imprimarea unei coli de hartie este mai mult decat necesara.

Tocmai pentru posibilul motiv invocat anterior, Canon a proiectat si livrat clientilor sai acest Canon PIXMA IP-2850 care satisface necesitati imediate pentru imprimate intr-un regim de folosire de tip home-user. Ca atare printerul este dedicat atat din punct de vedere al capacitatii cat si a gabaritului pentru a fi folosit acasa, de catre copii, adolescenti sau studenti, pentru scopuri scolare, dar la fel de bine si de catre adulti pentru necestitati obisnuite de imprimare.

Cu o capacitate de alimentare de 60 de coli si un regim de viteza a printarii de 8 coli pe minut in format alb-negru si 4 pagini color in aceeasi unitate de timp, Canon PIXMA IP-2850 este cea mai cautata si utilizata cu placere imprimata din aceasta gama. Este suficient sa o pozitionati pe birou, sa o alimentati la tensiune si prin cablul de date USB Hi-Speed si totul este pregatit pentru imprimare.

Veti putea incarca hartie care are drept indice de greutate valori intre 64-105 g/m2, insa daca doriti sa impresionati prietenii cu imprimarea unor felicitari ocazionale puteti cumpara hartie foto Canon cu indice de greutate de maxim 275g/m2 .

La epuizarea cernelurilor din cartuse, puteti opta pentru serviciul de reincarcari cartuse, sau va puteti orienta spre cumpararea unui cartus original Canon PIXMA IP-2850, (Canon PG-545 Black, sau Canon CL-546 Color) fiecare dintre acestea oferind o calitate optima. In magazinul Refill Market din Bucuresti, Sos. Pantelimon nr. 290, echipa noastra va ofera consiliere pentru cea mai buna abordare incat continuarea imprimarilor cu Canon PIXMA IP-2850 sa ramana la acelasi standard de calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.