Cartus compatibil Xerox WorkCentre 3215V_NI

Dedicat indeosebi echipelor care au o activitate mica in domeniul lor, dar excelent si pentru utilizatorii individuali care apreciaza facilitatile excelente de imprimare, copiere, scanare si faxare ce se obtin cu un nivel redus si foarte convenabil in privinta consumabilelor, asa se prezinta acest multifunctional laser monocrom Xerox WorkCentre 3215V_NI.

Xerox WorkCentre 3215V_NI se incadreaza perfect in gama aparaturii de birou compacte, chiar daca incarcarea cu tehnologie si functii disponibile este foarte ridicata. Este dotat cu 256MB memorie RAM si un procesor ce lucreaza la 600MHz, aspecte care faciliteaza viteza si precizia preluarii sarcinilor dinspre utilizator. Pentru conectarea se poate alege intre sistmeul in retea de tip 10/100Base-T Ethernet, varianta Wi-Fi b/g/n si, de ce nu, un cablu USB 2.0 de mare viteza.

Pentru ca am vorbit despre viteza, veti primi in doar 8,5 secunde o prima pagina imprimata si in numai 10 secunde prima pagina copiata. Calitatea rezolutiei se ridica la 600x600dpi si pana la 4800x600dpi la imprimare in mod optimizat, iar la copiere parametrii de rezolutie sunt de 600x600dpi si pana la 1200x1200dpi in varianta imbunatatita.

Setarile de lucru pot ajuta foarte mult, iar Xerox WorkCentre 3215V_NI este pregatit sa le indeplineasca: actionarea modului economic pentru toner, setarea pentru imprimare brosuri sau postere, ignorarea paginilor goale, scalare prin micsorare sau marire, redimensionare in functie de formatul paginii, suprapunere, ordinea imprimarii, amplificarea contrastului pentru imaiginile printate sau copiate reglaj luminozitate si/sau contrast, selectarea hartiei in functie de diferite atribute, etc.

Functia de scanner se pune in lucru via TWAIN/WIA si este dipsonibila cu rezultate trimise direct spre PC, WSD, ori spre e-mail, toate avand o rezolutie setata initial la 600x600dpim dar care poate ajunge pana la 1200x1200dpi imbunatatita. Rezultatele pot fi color sau alb-negru, la 8 biţi nuanţe de gri si cu extensie pentru fisiere de tip PDF, JPEG, ori TIFF.

Trmiterea de faxuri este simpla si merita utilizata prin intermediul sistemului ADF ce va lasa sa incarcati pana la 40 de coli in sertarul dedicat. Si aceasta functie detine oportunitati de setare cum sunt: raspuns automat si/sau reapelare automate, micsorarea automata si trimitere spre mai multe destinaţii chiar si a faxurilor color, eliminare intrari de fax nedorite, ton de apel distinct, o agenda cu toate adresele de fax utilizate, redirectionare, primirea intrarilor de fax direct in PC, etc.

Cu toate aceste dotari si o tava de intrare plina la capacitatea de 250 de coli, aveti deja ziua de lucru pregatita. Urmariti tava de iesire ce poate adaposti cel mult 100 de coli si nu in ultimul rand verificati periodic starea cartusului initial care poate imprima sau copia pana la 1500 de pagini. Folositi ulterior cartuse dedicate Xerox 106R02778 pentru 3000 de pagini, sau varianta lor dubla Xerox 106R02782 (2×3000 de pagini), dar si un cilindru Xerox 101R00474 pentru 10000 de pagini.

Pentru orice moment in care ati putea ramane in pana de consumabile pentru acest multifunctional nu uitati ca puteti comanda sau cumpara direct de la Refill Market un cartus compatibil Xerox WorkCentre 3215V_NI. Toate cartusele compatibile sunt insotite de garantia unui ciclu normal de functionare, fiind testate pe imprimante compatibile, cu rezultate asemamatoare cartuselor originale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.