Cartus compatibil Xerox Phaser 3052

Mai multa economie de energie electrica, mai putine costuri pentru consumabile imprimante, dar si mai multa accesibilitate prin sistemul de conectare WiFi, iata cateva dintre beneficile pe care le veti primi odata ce veti pune in functiune aceasta imprimanta laser alb-negru Xerox Phaser 3052.

Producatorul Xerox este renumit pentru caracteristicile de eficienta cu care doteaza produsele sale pentru printare, insa acest Xerox Phaser 3052 exceleaza prin facilitati pe care nu aveti cum sa nu le apreciati in lucrul zilnic, fie ca veti dota propriul birou individual, fie ca veti pune aceasta imprimanta la dispozitia unei echipe de lucru in orice domeniu.

De la punerea sa in functiune Xerox Phaser 3052 pune la lucru un procesor de 600MHz si 256MB RAM pe care ii veti putea accesa cu foarte multa usurinta, lucru care se va resimti in viteza de lucru, dar si in calitatea imprimarilor.

Pentru orice tip de conectare veti opta, fie pentru retea de tip 10/100Base-T Ethernet, fie pentru WiFi b/g/n, sau pentru cablu USB 2.0 de mare viteza, rezultatele sunt identice si la fel de rapide. Ca atare viteza de imprimare pentru formate de tip A4 este de 26 de pagini pe minut, iar prima pagina este gata in doar 8,5 secunde. Si cum nu doar viteza este importanta, ci si calitate imprimarilor, Xerox Phaser 3052 ofera o rezolutie nativa de 600x600dpi, dar prin imbunatatire software se poate ajunge pana la 4800x600dpi, in conditiile unui volum maxim ce este recomandat de producator de 30000 de pagini pe luna. In mod uzual un nivel de circa 3000 de pagini printate este ideal si va fi acoperit perfect de cartusul initial care are o capacitate de circa 3000 de pagini.

Cu toate acestea optand constant pentru modul economic pentru toner atunci cand nu este atat de multa nevoie de un contrast foarte accentuat, aceasta valoare poate fi depasita. Se pot imprima brosuri sau formulare, pot fi ignorate paginile goale, se poate realiza scalare prin micsorare sau prin marire, dar si dimensionare la formatul paginii.

Daca tava de intrare este pregatita cu maximul de 250 coli si veti tine cont ca tava de iesiere poate prelua un maxim de 150 de coli, lucru cu Xerox Phaser 3052 devine o reala placere. Atunci cand este necesar, se vor putea inlocui cartusele epuizate cu altele originale, sau compatibile Xerox 106R02778 pentru 3000 de pagini, insa exista disponibila si varianta Xerox 106R02782 ce contine 2 unitati de toner, adica 2 x 3.000 de pagini. Pentru inlocuirea cilindrului veti opta pentru Drum Unit Xerox 101R00474 care va asigura inca un volum de lucru de circa 10000 de pagini.

Pentru a nu intampina blocaje in activitate este recomandat sa aveti o rezerva de cartus compatibil Xerox Phaser 3052 pe care il puteti comanda online sau cumpara direct de la Refill Market din Bucuresti, sos. Pantelimon 291. Este recomandat sa folositi un cartus ce a fost deja testat pe acest model de imprimanta de catre tehnicienii nostri, pentru ca rezultatele imprimarilor sa ramana exact cum v-ati obisnuit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.