Cartus compatibil Samsung Xpress M2675F

Extinderea activitatii lucrative in general trebuie sa fie sustinuta si de accesorizarea cu aparatura de birou de calitate, care sa produca la timp si cu o calitate foarte buna necesarul de documente de care aveti nevoie. Nu este suficient sa produceti coli imprimate sau copiate atat timp cat acestea nu sunt lizibile sau sunt purtatoare de urme de consumabile toner sau cerneala.

Pentru a evita orice neplaceri in aceasta directie si in special pentru a folosi eficient si economic un astfel de aparat, lucrati cu acest multifunctional laser monocrom Samsung Xpress M2675F care respecta toate specificatiile unei experiente de calitate si care va dura ani la rand.

Samsung Xpress M2675F este dotat cu un procesor de 600 MHz si cu 128 MB RAM, cu un ecran LCD care dispune de doua linii de afisare pentru controlul vizual al comenzilor si starii de lucru, precum si cu posibilitatea de conectare la laptop sau PC prin cablul de mare viteza USB 2.0.

Pentru punerea sa in functiune producatorul a montat deja un cartus cu toner Samsung MLT-D116L care va acoperi necesarul de imprimare sau copiere de documente pentru primele 3000 de pagini. Abia dupa terminarea acestuia veti folosi o unitate de imagine de tip Samsung negru pentru 9000 pagini, un cartus cu toner standard Samsung MLT-D116S pentru circa 1200 de pagini, sau pentru lucrari ample un cartus cu toner de capacitate mare Samsung MLT-D116L, de mare randament, pentru circa 3000 de pagini. Este indicat ca volumul lunar de lucrari sa nu depaseasca 12000 de pagini.

Va ramane doar sa incarcati hartia necesara pentru printare sau copiere in tava de intrare cu o capacitate de 250 de coli. Sertarul de iesire este conceput pentru a primi un numar maxim de 120 de coli. In paralel veti putea lucra rapid prin intermediul sistemul ADF pentru incarcarea automata a colilor in care se pot aseza pana la 40 de coli pentru folosirea functiilor de scanare, trimitere de fax si copiere. Imprimarea duplex se realizeaza manual. Tipurile de hartie pot fi din gama simpla, subtire, reciclata, etichete, carton, de corespondenta sau plicuri, insa trebuie sa verificati ca greutatea acestora sa se incadreze in marjele de 60 pana la 163 g/m² si intre 48 si 105 g/m² pentru sistemul ADF.

Daca toate aceste sunt pregatite imprimarea va debuta in doar 8,5 secunde de la pornirea lui Samsung Xpress M2675F cand prima pagina va fi deja gata. Mai apoi ritmul de imprimare si copiere va fi de 26 de pagini pe minut la o rezolutie de pana la 4.800x600dpi in modul optimizat.

La copiere aveti de ales de la 1 la 99 de copii pentru aceeasi sursa de copiat si posibilitatea de scalare in marja de 25 pana la 400% a parti din coala sursa.

Functia de scanare este usor de accesat in special prin intermediul sistemului ADF si va genera o rezulutie a fisierelor de 600dpi, insa daca scanati coala cu coala direct pe suportul plat veti prin o rezolutie ce poate atinge 1200dpi. Fisierele rezultate se trimit spre PC sau email si vor avea extensii de tip PDF, JPG ori TIFF. Viteza de scanare este de 17 pagini pe minut pentru monocrom si 6 pagini pe minut pentru color.

Trimiterea de fax a fost conceputa sa fie foarte rapida si se va realiza la o viteza de 33,6 kbps, in conditiile in care veti utiliza sistemul de incarcarea automata a colilor ADF.

Daca volumul de lucrari este ridicat si doriti sa accentuati reducerea costurilor cu consumabilele, aveti de ales una dintre cele mai accesibile variante prin folosirea de cartus compatibil Samsung Xpress M2675F. Acest produs este recomandat de Refill Market din sos. Pantelimon 291, Bucuresti, pentru calitatea foarte buna pe care o va transfera in rezultatele lucrarilor de imprimare sau copiere de care aveti nevoie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.