Cartus compatibil Samsung SL-M2026

Cele mai speciale beneficii la imprimare sunt acum disponibile imediat ce ai pus in functiune aceasta imprimanta laser monocrom Samsung SL-M2026. Fluiditatea cu care lasa in tava de iesire paginile printate, calitatea incotestabila a contrastului si designul integrabil usor pentru orice amenajare interioara de birou rezidential sau comercial, sunt atuuri pe care Samsung ti le ofera drept beneficii constante pe termen lung.

Daca ai intampinat pana acum probleme in gestionarea lucrarilor mari si cu o complexitate a partii grafice ce urmeaza a fi imprimata, de aici inainte Samsung SL-M2026 te va ajuta sa uiti toate aceste neajunsuri pentru ca partea hardware va prelua pefect cerintele tale. Dotata cu un procesor procesor perforant cu nucleu Cortex™-A5 care lucreaza la o viteza de 400 MHz, caruia i se alatura memoria de 64 MB4 / 8 MB5, imprimarea si procesarea imaginilor se va realiza cu viteza sporita si calitate optimizata.

Conectarea imprimantei se realizeaza prin cablu de mare viteza USB 2.0, iar hartia pe care o poti utiliza trebuie sa fie din gama de greutate cuprinsa intre 60 si 163 g/m² si formate de tip A4, A5, B5, B5, Oficio, sau plicuri DL si C5. Tava de intare suporta pana la 150 de coli incarcate, iar tava de iesire va primi pana la 100 de coli printate.

Vor fi gata intr-un singur minut 20 de pagini, iar prima pagina este deja depusa in tava de iesire in doar 8,5 secunde. Pentru o cantitate maxima recomandata de 10000 de pagini printate lunar, Samsung te asigura ca vei primi pe fiecare pagina o rezolutie de 1200x1200dpi in modul optimizat, care este cel putin deosebita pentru pretentiile tale.

Primul cartus pe care imprimanta in va utiliza este incarcat cu toner pentru circa 500 de pagini, insa in continuare vei putea folosi cartuse cu toner de tip MLT-D111S pentru imprimarea a circa 1000 de pagini, dar si cartuse cu toner de capacitate extinsa de pana la 1800 de pagini de tip MLT-D111L.

Varianta cea mai convenabila financiar si totodata sigura in privinta calitatii imprimarii si utilizarii pe timp indelungat a acestei imprimante este oferita de magazinul de resurse consumabile pentru imprimante Refill Market din Bucuresti, sos. Pantelimon 291.

Aici poti comanda online sau poti sa cumperi direct din magazin un cartus compatibil Samsung SL-M2026 pe care tehnicienii centrului de produse consumabile il recomanda ca fiind perfect utilizabil cu rezultate excelente pentru acest model de imprimanta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.