Cartus compatibil imprimanta HP LaserJet P2035

Daca ati resimtit vreodata ca productivitatea in printarea de documente nu este la un nivel satisfacator si peste acest lucru cheltuielile cu tonerul sunt prea mari, atunci merita sa lucrati cu aceasta imprimanta HP LaserJet P2035. Cel mai special beneficiu este viteza cu care va oferi in tava de iesire paginile imprimate, dar si calitatea incotestabila pe care o distribuie in privinta contrastului si claritatii textului si imaginilor printate.

De la prima sa punere in functiune sunt necesare doar 8 secunde pana la o prima pagina printata, iar mai apoi fluxul pe care il veti receptiona in tava de iesire va fi de 30 de pagini pe minut. Nivelul rezolutiei implicite este de 600x600dpi, insa oricand puteti activa HP Fast Res care va duce rezolutia la 1200dpi. Este remarcabil ca in aceste conditii HP LaserJet P2035 poate imprima pana la 1000 de coli cu cartusul demonstrativ HP 05A cu care este dotata de catre producator. Altfel, acest tip de cartus HP 05A este disponibil pentru inlocuire si va fi potrivit pentru a imprima pana la circa 2300 de coli.

Majoritatea beneficiile pe care HP LaserJet P2035 vi le ofera sunt datorate procesorului cu viteza de 266 MHz si a memoriei RAM de 16MB. Chiar si la aceste valori ce doar par a fi reduse, imprimanta este cel putin excelenta pentru a faca fata unui ciclul lunar maxim de printare de pana la 25000 de coli.

Cu o tava de intrare plina cu 150 de coli si cu hartie de calitate din formatele A4, A5, A6, B5, sau plicuri de tip C5, B5 sau DL, precum si alegerea unei greutati specifice cuprinsa intre 60 si 163 g/m², orice tip de lucrare va primi cea mai buna calitate, atat de bine confirmata si recunoscuta in timp de utilizatorii brandului HP.

Pentru proprietarii acestui model de imprimanta exista o varianta excelenta ce reduce costurile cu tonerul, aceasta solutie fiind deja verificata de catre tehnicienii de la centrul de reincarcari si consumabile profesionale Refill Market din Bucuresti, sos. Pantelimon 29091.

Este vorba despre un cartus compatibil HP LaserJet P2035 care va putea fi comandat online sau achizitionat direct din magazinul Refill Market, cartus ce va ofera cel putin aceeasi calitate si performanta in utilizarea printerului dumneavoastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.