Cartus compatibil HP Laserjet Pro M402Dne

Cand timpul pare sa devina cel mai periculos lucru care sta in fata obtinerii de documente imprimate pentru folosirea lor in afacerea pe care o ai, atunci este necesar sa folosesti o tehnologie performanta care va face intr-adevar diferenta. Cu imprimanta Laser HP Laserjet Pro M402Dne primesti simultan doua dintre cele mai apreciate beneficii pe care orice utilizator le cauta – imprimari foarte rapide si o calitate a acestora ce este mult peste orice ai intalnit pana in prezent.

Cum pot fi obtinute aceste lucruri? Pare simplu atat timp cat ai accesat un produs performant pentru care HP a ales sa il utilize cu un procesor de 1200 MHz, 256 MB RAM, dar si o noua tehnologie de gestionare a tonerului in cartus – HP JetIntlligence – pentru productivitate ridicata. HP Laserjet Pro M402Dne este dotata cu un ecran LCD iluminat din spate si care afiseaza pe doua linii statusul masinii.21

Producatorul arata ca o sarcina lunara de lucru ce este cuprinsa intre 750 si 4000 de pagini este convenabila pentru a putea mentine echipamentul in stare perfecta de functionare pe termen lung.

In acest conditii viteza de imprimare ajunge la 38 de pagini pe minut si prima pagina printata va fi gata in doar 5,7 secunde de la pornirea imprimantei. Rezolutia este setata implicit la 600x600dpi, insa o puteti amplifica prin functia HP FastRes pana la 1200dpi.

Pentru conectare aveti de ales intre a folosi software-ul HP ePrint pentru conectare mobila, insa imprimanta este pregatita sa utilizeze si conectarea la retea de tip 1 Gigabit Ethernet 10/100/1000T, precum si cablul de viteza ridicata USB 2.0.

Urmatorul pas este alegerea tipului de hartie pe care il veti folosi si a cantitatii pe care o puteti incarca in tavile imprimantei. Tava 1 multifunctionala poate primi pana la 100 de coli, iar tava 2 pana la 250 de coli. Variantele de format pentru hartie pot fi alese din gama: A4, A5, A6, A5-R, B5, B6, ori plicuri tip B5, C5 sau DL pentru tava 1 si A4, A5, A6, A5-R, B5, B6 pentru tava 2. Hartie poate fi simpla, pentru corespondenta, colorata sau preimprimata ori preperperforata. Trebuie insa ca nivelul de greutate standardizat sa fie ales intre 60-175 g/m².

Fie ca veti alege imprimarea standard, fie ca veti opta pentru imprimare duplex automata, trebuie sa tineti cont ca tava de iesire a rezultatelor poate primi pana la 150 de coli.

Primele circa 3100 de pagini imprimate sunt asigurate de cartusul cu toner preinstalat de tip LaserJet HP 26A negru. Abia dupa terminarea acestuia puteti opta pentru variantele de cartus cu toner LaserJet HP CF226A negru pentru 3100 de pagini (HP 26A), sau varianta de cartus cu toner LaserJet HP CF226X negru pentru 9000 de pagini (HP 26X).

Pentru extinderea reducerii costurilor cand sunteti implicati in lucrari de anvergura in privinta imprimarii de documente, aveti la dispozitie oferta Refill Market pentru cartus compatibil HP Laserjet Pro M402Dne. Este un produs pe care echipa noastra l-a verificat exact pe acest model de imprimanta pentru a va oferi calitate si siguranta pe termen lung in utilizarea lui HP Laserjet Pro M402Dne. Puteti cumpara direct din magazinul nostru din sos. Pantelimon 291 – Bucuresti, sau puteti comanda online in orice moment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.