Cartus compatibil HP LaserJet Pro M280nw

Pentru cea mai rentabila utilizare a unui aparat pentru printare, copiere si scanare de documente, dar si pentru accesibilitate mobila, puteti pe masa de lucru acest multifunctional laser color HP LaserJet Pro M280nw. Proiectarea sa a tintit exact solicitarile pe care le au toti utilizatorii, fie ca sunt rezidentiali, fie ca sunt in aria afacerilor mici sau mijlocii. De fiecare data este solicitata viteza mare de printare, copiere sau scanare si tot de fiecare data este solicitata o reducere cat mai mare a consumului de toner si posibilitatea incarcarii cat mai rare a tavii de intrare cu hartie.

Le veti putea regasi pe toate cele mentionate si inca alte benefici in plus odata ce acest HP LaserJet Pro M280nw va fi pus in functiune. Conectarea prin reteaua Wireless de tip 802.11 b/g/n, Wi-Fi direct, prin portul de retea Fast Ethernet 10/100/1000 Base-TX dedicat, sau prin cablu USB 2,0 de mare viteza, sunt tot atatea posibilitati de accesare pentru lucru.

Imediat dupa punerea in functiune prima impresie este generoasa pentru ca ecranul color LCD cu diagonala de 6,85 cm este suficient de vizibil si perfect pozitionat in plan inclinat pentru a urmari evolutia lucrarilor si starea multifunctionalului. In spatele carcasei este pus in functiune un procesor de 800 MHz si nu mai putin de 256 MB RAM, care vor gestiona rapid, precis si eficient sarcinile pe care le trimiteti spre procesare.

Despre hartia utilizata trebuie sa stiti ca puteti folosi gama de formate: Executive, Oficio, A4, A5, A6, B5, B6, plicuri B5, C5 si plicuri nr. 10. Hartia poate fi preimprimata sau preperforata, color, cu antet, simpla, etichete, carton sau folii transparente. Greutatea hartiei trebuie sa se incadreze in limitele de 60 – 163 g/m², insa pentru utilizarea prin ADF aceasta trebuie sa fie de tip 60 pan la 90 g/m².

Atat timp cat ati incarcat sertarul de intrare cu 250 de coli, la imprimare si copiere HP LaserJet Pro M280nw furnizeaza pana la 21 de pagini pe minut in sertarul de iesire cu o capacitate de 100 de coli. Rezolutia pentru ambele functii si pentru ambele tipuri de printare (monocrom si color) este de 600x600dpi, iar prima pagina printata sau copiata va fi gata in doar 10,7 secunde pentru monocrom si in cel mult 12 secunde pentr color. Copiatorul este pregatit sa ofere pana la 99 de copii pentru o singura pagina, iar sistemul de marire sau micsorare al imaginii copiate poate fi accesat in pasi de la 25 pana la 400%.

Pentru scanare aveti acces liber la sistemul de incarcare automata al colilor ADF. Se pot incarca o singura data pana la 50 de file pentru scanare, iar rezultatul optic va fi de 300 dpi, insa prin asezarea coala cu coala direct pe sticla scanerului veti putea beneficia de o rezolutie de pana la 1200dpi. Viteza de scanare ajunge la 26 de pagini pe minut, iar fisierele rezultate pot avea extensii de tip: JPG, BMP, PNG, TIFF sau PDF.

Cand este respectat volumul lunar maxim recomandat de 150 pana la 1500 de pagini prelucrate prin copiere sau imprimare, atunci tonerul starter primit odata cu aparatul va fi suficient. HP ofera cartuse color de tip HP LaserJet pentru 700 de pagini pentru toate culorile de baza C/Y/M si in cartus pentru 1400 de pagini alb-negru.

Abia dupa epuizarea acestora puteti achiztiona doua variante de cartuse cu toner din seriile HP 202 si HP 203. Aceste cartuse sunt disponibile in doua versiuni, astfel: tip HP 202A si HP202X, respectiv HP 203A si HP 203X. Numarul paginilor imprimate sau copiate variaza intre de la 1400 la 3200 pentru alb-negru si de la 1300 la 2500 pentru color.

Daca doriti sa mazimizati economia de consumabile toner nu ezitati sa folositi si un cartus compatibil HP LaserJet Pro M280nw. Este vorba despre produse sigure si performate care au fost testate in centrul de reincarcari profesionale Refill Market din Bucuresti, sos. Pantelimon 291 si care corespund cerintele de performata cu care HP v-a obisnuit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.