Cartus compatibil HP LaserJet Pro M180N

Cand vorbim despre eficienta pe termen lung si costuri de imprimare reduse ce vin la pachet cu o calitate ireprosabila a documentelor printate, copiate sau scanate, atunci cu siguranta ca trebuie sa ne gandim la un multifunctional laser color HP LaserJet Pro M180N.

Este un aparat care nu ar trebui sa lipseasca de pe biroul personal de acasa sau de pe cel al angajatilor cu care lucrati in firma. Rapid, eficient si usor de conectat prin cablu USB 2.0 sau prin intermediul unui port preinstalat de retea Fast Ethernet 10/100 Base-TX, va veti bucura de capabilitati procesorului de 800 MHz si a spatiului de stocare al memoriei RAM de 128 MB. Conectarea mobila se va putea realiza si prin intermediul aplicatiei dedicate HP Smart.

Pe ecranul LCD cu sapte segmente de vizualizare aveti pictograme sugestive care va usureaza identificarea activitatilor pe care le transmiteti multifunctionalului.

Pregatirea lui HP LaserJet Pro M180N se face prin incarcarea cu hartie de calitate din gama de foarmate A4 tip bond, colorata, lucioasa, cu antet sau foto, simpla ori preimprimata, preperforata, folie transparenta, etichete si chiar carton, insa prin respectarea indicatiilor de greutate. Astfel aveti de ales hartie cu greutate specifica cuprinsa intre 60 pana la 163 g/m², insa nu mai mult de 175 g/m².  In tava de intrare sunt stocabile pana la 150 de coli, iar tava de iesire va putea primi pana la 100 de coli ce au trecut prin imprimare sau copiere.

Pentru imprimare color sau monocrom, precum si pentru copiere, sunt disponbile de primit pana la 16 pagini pe minut, nivel ce indica un timp de asteptare redus. Chiar si prima pagina imprimata sau copiata va fi gata pentru color in doar 13,7 secunde, iar pentru alb-negru in doar 11,8 secunde de la pornirea aparatului.

Rezolutia standard este aceeasi atat pentru copiere cat si pentru imprimare si de ridica la 600x600dpi, iar producatorul arata ca un ritm de 150 pana la 1500 de coli prelucrate lunar este indicat pentru pastrarea perfecta a calitatii primite.

Copiatorul este pregatit sa furnizeze pana la 99 de copii pentru o singura coala si la o singura comanda, iar nivelul de marire sau micsorare a imaginii rezultate se poate regla in marja de 25 pana la 400%. La scanare veti primi ca rezultate fisiere de tip JPG, RAW, PNG, TIFF sau PDF ce vor avea o rezolutie de 1200dpi si in fiecare minut se pot scana pana la 14 pagini.

Primele rezultate ale utilizarii lui HP LaserJet Pro M180N se datoreaza si faptului ca producatorul ofera consumabile initiale de tip HP LaserJet ce vor acoperi pana la 700 de pagini in culori combinate C/Y/M si pana la 800 de pagini pentru alb-negru.

Dupa epuizarea acestora aveti de ales intre seturile de cartus toner pentru 1100 de pagini tip LaserJet HP CF510A 204A negru si cartuse color pentru 900 de pagini LaserJet HP CF511A 204A Cyan, Yellow HP CF512A, Magenta HP CF513A. Exista si variantele de cartuse HP CF530A 205A pentru 1100 pagini si cartuse color pentru 900 de pagini de tip HP CF531A Cyan, Yellow HP CF532A, Magenta HP CF533A.

Una dintre cele mai rentabile solutii pentru asigurarea consumabilelor pentru acest multifunctional este achizitionarea de cartus compatibil HP LaserJet Pro M180N direct de la un partener profesionist in consumabile toner si cerneala. La Refill Market, in Bucuresti, sos. Pantelimon 291, puteti comanda online sau cumpara direct din magazinul fizic produse compatibile ce sunt initial verificate pentru a fi 100% conforme si sigure pentru dispozitivul pe care il utilizati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.