Cartus compatibil HP 107a sau HP 107w

Scopul utilizarii unui echipament performant pentru imprimarea de documente monocrom este asociat si cu confortul pe care il aveti odata cu instalarea acestuia. Pentru a primi aceste beneficii aveti acum la alegere unul dintre aceste doua modele de imprimanta laser monocrome HP 107a sau HP 107w.

Ambele echipamente ruleaza acelasi set de caracteristici cu precizarea ca HP 107w vine dotat cu un dispozitiv de preluarea a sarcinilor de imprimare fara fir, de tip WiFi. Este cu siguranta util atunci cand imprimanta va fi folosita de mai mult de 2 persoane, lucru care este precizat chiar de producator. Modelul HP 107a este conectabil la PC sau laptop prin cablul de mare viteza de tip USB 2.0.

Dupa conectare pregatirea imprimantei impune alimentare cu hartie specifica care trebuie sa aiba o greutate cuprinsa intre 60 si 163 g/m². In sertarul de intrare se pot stoca pana la 150 de file, iar in cel de iesire puteti lasa sa se acumuleze pana la 100 de file. Varietatea de tipuri de formate ale hartiei este suficienta pentru a alege pe cel potrivit cu scopul propus. Prin urmare puteti selecta hartie in format simplu, gros sau subtire, hartie colorata sua cu antet pretiparit, plicuri sau etichete, dar si hartie reciclata.

Prin intermdiul unui ecran LCD puteti urmari toate setarile pe care le faceti, stadiul in care se afla un anumit job, dar si mesaje de atentionare date de echipament.

Odata pusa in functiune imprimanta este capabila sa printeze pana la 20 de pagini pe minut la o rezolutie maxima de 1200×1200 dpi. Fiind dotata cu un procesor de 400 MHz si 64 MB de memorie RAM este evident ca viteza de printare va fi foarte buna pentru utilizatorii casnici sau chiar si pentru cei din birourile mici.

Cand veti atinge un rulaj de imprimare de 10000 de pagini va fi timpul sa fie inlocuita unitatea de imagine. Pana atunci insa va puteti folosi fara probleme de primele 500 de pagini disponibile gratuit si oferite de cartusul oferit de producator.

Pentru urmatoarele pagini imprimate puteti folosi unul dintre urmatoarele cartuse: HP 105A pentru 1000 de pagini HP W1105A, HP 106A negru pentru 1000 de pagini W1106A, sau HP 107A negru 1000 de pagini W1107A.

Cu siguranta ca veti putea gasi si solutii alernative pentru diminuarea costurilor atunci cand aveti multe pagini de printat. Una dintre aceste solutii este oferita de Refill Market din sos. Pantelimon 291 din Bucuresti prin oferta de cartus compatibil HP 107a sau HP 107w.

Acest model de cartus este deja verificat in functionare de catre tehnicienii de la Refill Market si garantat pentru beneficii indentice cu primul cartus oferit de producator.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.