Cartus compatibil Canon I-Sensys MF264DW

Inovatiile Canon in materie de echipamente pentru realizarea de lucrari de imprimare, copiere si scanare de documente merita sa fie luate in considerare atunci cand sunteti in etapa de dotare a unui birou. Fie ca il veti utiliza acasa, fie ca doriti sa echipati biroul unei firme care are un necesar mediu spre mic de documente prelucrate, acest multifunctional laser monocrom Canon I-Sensys MF264DW va raspunde eficient si economic la aceste solicitari.

Canon I-Sensys MF264DW este dotat cu harware si software de ultima generatie, lucru care se va reflecta in mod evident in timpul alocat pentru printare sau copiere de documente, ori pentru scanarea acestora. Totul se bazeaza in primul rand pe un procesor la o viteza de 400 MHz si pe capacitatea de 256 MB de memorie RAM.

In aceste conditii timpul de raspuns al aparatului va fi de circa 15 secunde necesare incalzirii la incepul zilei de lucru. Ulterior prima pagina copiata sau imprimata va fi lasata in tava de iesire cu capacitate de 50 de coli in circa 5 secunde.

Despre calitatea rezolutiei se poate spune ca este foarte buna pentru oricare dintre cele trei functii. Cei 600×600 dpi impliciti se vor vedea in claritarea si contrastul textului sau imaginilor printate, copiate, dar si in rezolutia fisierelor scanate.

In privinta conectarii aveti de ales intre o conectare prin cablul de mare viteza USB 2.0, dar si conectarea prin modul WiFi care este cel mai apreciat atunci cand exista mai multi utilizatori ce trimit fisiere de prelucarat spre echipament.

Incarcarea la capacitatea de 250 de coli a tavii de intrare presupune alegerea de hartie cu caracteristica de greutate cuprinsa intre 60 si 163 g/m². Este o cerinta pe care producatorul o arata clar pentru a preintampina blocajele nedorite in sistemul de antrenare si eliberare a colilor de hartie care trec prin aparat.

O facilitatea extrem de apreciata veti descoperi la utilizarea sistemul ADF care scurteaza semnificativ timpul de lucru cand aveti de copiat sau scanat documente cu file multiple. Este disponibil si sistemul manual pentru imprimare sau copiere pe ambele fete care va economisi hartie.

In privinta nivelului de lucrari lunare realizate cu acest Canon I-Sensys MF264DW, producatorul arata ca un numar de 250 pana la 2500 de coli trecute prin aparat este indicat. Cand se vor fi lucrat circa 30000 de coli, atunci trebuie sa va ingrijiti sa inlocuiti unitatea de imagine.

Pana atunci insa puteti utiliza consumabile toner din gama de cartuse tip Canon CRG051 care furnizeaza circa 1700 de pagini, dar si variata tip Canon CRG051H care ofera o autonomie de circa 4100 de pagini.

Nu uitati ca ati putea tine in rezerva pentru situatii neprevazute si un cartus compatibil Canon I-Sensys MF264DW pe care il puteti comanda online sau achizitiona direct de la Refill Market din Bucuresti, sos. Pantelimon 291. Este un produs de calitate si care a trecut testele realizate de profesionistii de la centrul de reincarcari cartuse pe loc Refill Market.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.