Cartus compatibil Brother MFC-L2712DW

Cand astepti silentiozitate de la echipamentul tau de imprimare, fie si atunci cand imprimarea se face la viteza de 30 de pagini pe secunda, atunci este limpede ca atentia trebuie sa ti-o indrepti spre acest multifunctional laser Brother MFC-L2712DW.

Imediat dupa scoaterea sa din cutie configurarea pentru necesitati personalizate este atat de simpla incat in cel mai scurt timp lucrarile zilnice ale biroului sau cele persoanale vor deveni o adevarata placere.

Acest Brother MFC-L2712DW lucreaza pentru tine rapid, eficient si economic pentru ca este dotat cu tehnologia performanta pe care Brother o pune in fiecare produs din aceasta gama.

Tava de incarcare pentru hartie poate primi pana la 250 de coli, ceea ce face ca timpul alocat reincarcarii sale sa fie mult diminuat. Daca adaugi la acest aspect si posibilitatea de incarcare cu pana la 50 de coli a sistemului ADF, atunci iti poti imagina ca iti va ramane suficient timp pentru alte lucrari pe care le ai in programul zilnic, in timp ce Brother MFC-L2712DW va executa comenzile pe care i le-ai dat.

Imprimarea, copierea, scanarea si trimiterea de fax sunt practic cele mai cautate functii pe care trebuie sa le detina un aparat din gama multifunctional si fara de care lucrarile de birou sunt mult mai dificil de indeplinit. Cu Brother MFC-L2712DW toate aceste sunt atat de usor de accesat incat justificat te vei intreba de ce nu ai luat aceasta decizie de cumparare cu ceva timp in urma.

Conectivitatea Wireless prin protocolul IEEE 802.11b/g/n este de departe cea mai placuta forma de interactiune cu noul tau aparat multifunctional, insa oricat poti sa-i faci legatura prin retea cablata 10Base-T/100Base-TX, sau prin cablu de mare vireza USB 2.0.

Printarea iti va lasa pe hartie o rezolutie de 600x600dpi sau optimizata pana la 2400x600dpi, iar viteza atinge chiar si 15 pagini pe minut atunci cand optezi pentru imprimarea fata-verso. Copierea este sensibil egala ca si calitate cu imprimarea si tava de iesire va receptiona pana la 30 de pagini pe minut gata copiate. Scanarea este extrem de usor de realizat prin sistemul ADF si produce fisiere cu o rezolutie de pana 1200x1200dpi de pe fereastra scanerului, sau pana la 600x600dpi direct din ADF, insa poti opta prin interpoalare pentru o rezolutie de  pana la 19200x19200dpi. Prin fax documentele se trimit cel mai simplu folosind modulul ADF la o viteza de 33.6 kbps.

Primele lucari realizate sunt oferite practic de Brother prin cartusul ce acopera pana la 700 de pagini Brother TN-2411. Ulterior poti sa optezi pentru acelasi tip de cartus pentru 1200 pagini, sau pentru unul de capacitate mare Brother TN-2421 pentru 3000 de pagini. In timp va fi necesara si inlocuirea cilindrului cu unul nou Brother DR-2401 pentru 12000 pagini A4, perfect compatibil cu Brother MFC-L2712DW.

Daca lucrarile sunt de anvergura te poti orienta pentru siguranta spre achizitionarea unui cartus compatibil Brother MFC-L2712DW. Acest tip de cartus este verificat pentru compatibilitate certa de catre tehnicienii nostrii. Centrul profesional Refill Maket iti garanteaza ca nivelul calitatii prin utilizarea unui astfel de cartus va ramane neschimbat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.