Cartus compatibil Brother HL-L2312D

Usurinta punerii in functiune, simplitatea utilizarii, viteza de primire a colilor imprimate si rezolutia perfecta ce va fi mentinuta pe o perioada foarte mare de timp, sunt cele mai pretioase beneficii pe care le vei primi cand lucrezi cu aceasta imprimanta laser mono Brother HL-L2312D.

Vorbim despre un produs autentic si apreciat de utilizatorii aparaturii de birou Brother, pe care il vei aprecia cu fiecare zi care va trece avandu-l ca partener pe biroul la care lucrezi. Este o imprimanta monocrom, cu dimensiuni reduse si un nivel de numai 50 dB in timp ce realizeaza sarcinile de printare pe care i le atribui.

Viteza ca punct forte este oferita in principal de procesorul de 600 MHz care gestioneaza rapid fisierele primite, iar memoria de 32 MB RAM iti va fi suficienta pentru a trimite spre lucru si fisiere cu dimensiune mai mare.

Eficienta lui Brother HL-L2312D se va dovedi in timp pentru ca piesele mecanice si elementele de electronica pe care le inlude sunt solide si permit rulaje cel putin convenabile pentru lucrul intr-un birou obisnuit.

Imediat dupa conectarea prin cablul de tip Hi-Speed USB 2.0, cadenta imprimarii se va ridica la 30 de pagini pe minut, iar rezolutia de 600x600dpi va fi pe placul oricui. In tava de intrare alege sa folosesti hartie din gama simpla sau reciclata a carei greutate sa fie cuprinsa intre 60 si 163 g/m2. Daca doresti sa utilizezi fanta de alimentare manuala foloseste hartie simpla sau reciclata, ori hartie pentru corespondenta, insa caracteristica de greutate va fi cuprinsa intre 60 si 230g/m2.

Formatele acceptate de tava de intrare sunt de tip: Tava de intrare primeste format de tip A4, Letter, A5, A6, ori Executive si incarcarea se poate face pana la nivelul de 250 de coli. Doar prin fanta de alimentare manuala vei fi nevoit sa asezi hartia coala cu coala.

Daca volumul imprimarilor depaseste 150 de coli la o singura incarcare de document, atunci sa fii atent pentru ca tava de iesire nu poate primi un numar mai mare decat cel aratat.

De aici inainte lucrul poate sa incepa, iar Brother HL-L2312D vine deja pregatita cu un cartus de toner initial pentru printarea a aproximativ 700 de pagini. Dupa ce acesta va fi terminat, ai la dispozitie fie toner in varianta standard Brother TN-2411 pentru 1200 de pagini, fie toner in varianta de capacitate mare Brother TN-2421 pentru 3000 de pagini. Periodic este necesar si un cilindru Brother DR-2401 pentru 12000 de pagini format A4.

Vei fi la fel de multumit daca optezi pentru un cartus compatibil Brother HL-L2312D pe care il poti comanda online, sau cumpara direct din sos. Pantelimon 291, Bucuresti din magazinul cu produse profesionale pentru imprimante, Refill Market.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.