Cartus compatibil Brother HL-1112E TN1030

Intotdeauna solutiile simple sunt cele mai bune in situatiile in care necesarul de documente alb-negru imprimate sunt la un nivel mic si simultan doriti ca niveul calitatii sa fie unul foarte bun in comparatie cu costurile legate de consumabile. Pentru a primi aceste beneficii o imprimanta laser monocrom Brother HL-1112E este tot ceea ce poate fi mai bun pentru biroul copilului care este elev sau student, dar si pentru oricine isi doreste sa dispuna de o imprimanta simpla, care sa ocupe putin loc si sa genereze costuri de reincarcare cu toner foarte mici.

Brother HL-1112E a fost conceputa exact pentru astfel de necesitati si o veti aprecia asa cum o fac atat de multi utilizatori deja. Punerea sa in functiune este atat de simpla incat va fi nevoie doar de conectarea prin cablul de date de mare viteza UBS 2.0 la sistemul de calcul si conetarea la priza de alimentare cu tensiune. Al doilea pas este incarcarea la capacitatea maxima de 150 de coli de hartie a tavii de intrare, cu specificarea ca tava de iesire este capabila sa mentina un numar de 100 de coli ce au fost deja imprimante. Veti alege hartie in format A4 cu o densitate a greutatii cuprinsa intre 65 si 120 g/m², iar pe parcusul timpului veti incerca sa va incadrati in limitele de pagini printate ce sunt recomandate de producator, adica intre 250 si 1800 de pagini pe luna.

Tehnic, Brother HL-1112E este prevazuta cu un procesor de 200 MHz si cu o memorie RAM de 1 MB. Aveste caracteristici sunt suficiente pentru lucrul acasa in conditiile amintite si va vor oferi o rezolutie de imprimare implicita de 600x600dpi, insa care poate fi modificata software sa atinga 2400x600dpi. Orice pagina imprimata cu Brother HL-1112E va fi atat de clara si va avea un constrast atat de bun incat veti fi foarte multumiti.

Ramane sa obsevati ca timpul de asteptare pana la prima pagina imprimata, atunci cand imprimanta este pornita de la zero, este de doar 10 secunde. Dupa ce imprimarea a inceput ritmul de succedare al colilor printate ajunge la 20 pe minut. Oricat de grabiti ati fi, este limpede ca nu veti avea prea mult de asteptat chiar si pentru un document amplul cu zeci si zeci de pagini.

Atunci cand imprimanta este noua o veti putea utiliza direct cu cartusul toner ce este oferit de catre producator si cu care veti printa pana la 700 de pagini. Cand va fi terminat tonerul din cartus, aveti de optat pentru un cartus cu toner Brother TN-1030 pentru circa 1000 pagini si cand este nevoie de o unitate de imagine Brother DR-1030 pentru circa 10000 de pagini.

Nu treceti cu vederea varianta extrem de convenabila financiar pentru procurarea din timp a unui cartus compatibil Brother HL-1112E direct de la Refill Market din sos. Pantelimon 291. Acest centru profesional ofera clientilor produse compatibile 100% care sunt testate special chiar pe modelul de imprimanta pentru care le achizitionati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.