Tutorial reincarcare cartuse Hp 650, Hp 301, Hp 300, Hp 652

Cei mai multi dinte noi, avem o imprimanta acasa, fie ca avem de printat un referat, un proiect sau doar o copie de buletin, de cele mai multe ori ne scuteste de drumul la centru de copiere. Daca detineti o imprimanta inkjet, va recomadam sa o folositi cel putin odata pe saptamana, pentru a evita eventualele probleme care pot sa apara legate de capul de printare. In felul acesta evitati infundarea diuzelor si reduceti riscul de a achizitiona cartuse noi la intervale mici de timp. Daca drumul la centrul de reincarcari cartuse vi se pare prea lung, si doriti sa va faceti singuri refill la cartus, dar nu va pricepeti, va punem la dispozitie cele mai importante informatii de reincarcari cartuse cerneala pentru a obtine rezultatul mult dorit. Cel mai important aspect este cerneala refill folosita, care trebuie sa fie una de calitate, si dedicata, nu universala, noi in ultimii 10 ani am folosit cerneala refill INK Mate, care o recomandam cu incredere, dar sigur mai sunt si alti producatori mari pe piata. Puteti folosi informatiile urmatoare pentru majoritatea cartuselor pe cerneala Hp Black, care au capul de printare pozitionat pe cartus.

 • Asezati cartusul cu capul de printare intr-un recipient cu solutie de desfundat cartuse pentru a se dizolva cerneala uscata, 2 – 3 minute.
 • Stergeti cu atentie, folosind un servetel uscat ciruitele si capul de printare.
 • Folosti o seringa de 10, 20 ml pentru a face transferul de cerneala in cartus.
 • Perforati eticheta aflata in partea superioara, si introduceti cerneala in cartus fara presiune pentru a putea fi absorbita uniform de buretele aflat in interior. (maxim 5ml pentru cartusele demo, si intre 10 – 20 ml pentru cartusele XL – HP 21XL, HP 301XL, HP 300XL, HP 901XL, Hp 652)
 • Pentru a face vidul, va recomandam un dispozitiv de cauciuc, prezent la noi pe site (tip ventuza) si o seringa de 20ml.
 • Asezati cartusul cu capul de printare pe un servetel, incarcati seringa cu aer, lipiti dispozitivul de vidare de gaura prin care ati introdus cerneala si actionati pistonul seringii pana ce observati cerneala pe servetel.
 • Stergeti cu atentie capul de printare, si circuitele inainte de a introduce cartusul in imprimanta si incercati sa il testati pe un servetel curat.
 • Introduceti cartusul in imprimanta dupa ce v-ati asigurat ca circuitele si capul de printare sunt perfect curate si uscate.                                                                                                                         Daca ati urmat cu atentie toti pasii, puteti introduce cartusul in imprimanta, insa trebuie sa aveti in vedere doua aspecte:
 • imprimanta nu va mai afisa nivelul exact de cerneala din cartuse, comparativ cu cartusele noi,
 • exista riscul ca la un moment dat sa aveti o eroare de cartus, care nu poate fi remediata decat daca achizitionati un alt cartus nou. Pentru a obtine cele mai bune rezultate, si cele mai mici costuri va recomandam urmatoarele consumabile si accesorii refill: refill kit, cerneala refill, manusi si seringa 10ml.

Un comentariu la „Tutorial reincarcare cartuse Hp 650, Hp 301, Hp 300, Hp 652

 1. 1admin Autor articol

  Buna seara,
  Din pacate erorile de cartuse nu pot fi resetate decat prin inlocuirea cartusului respectiv. Eventual puteti scoate cartusele din imprimanta, si incercati sa stergeti circuitele cu un servetel uscat, in cazul in care observati scurgeri de cerneala. Pentru a evita astfel de situatii pe viitor este recomandat ca atunci cand scoateti, si introduceti cartusele in imprimanta, dupa alinierea cartuselor sa scoateti cablu de alimentare din priza, si sa incercati sa reincarcati cartusele inainte de a se goli complet. seara buna,

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.