Toner refill Xerox WorkCentre 6025BI

In spiritul clasic cu care au fost obisnuiti utilizatorii unui multifunctional de calitate, cu viteza si rezolutie foarte bune, consumuri economice de toner care permit lucrari lunare de circa 1500 de coli si conectare prin Wifi, asa se prezinta, celor interesati, in cateva cuvinte acest multifunctional laser color Xerox WorkCentre 6025BI.

Dotarea sa hardware si optiunile de imprimare, scanare si copiere il fac potrivit pentru a fi utilizat in birourile mici de avocatura, consultanta, contabilitate, sau oricare alte firme cu volum mic de lucru, pentru ca va oferi o productivitate foarte buna si consumuri reduse de consumabile.

Xerox a proiectat acest multifunctional special pentru a fi folosit in spatii restranse, in ideea de a reduce incarcarea birourilor mici in care activeaza mai multe persoane. Faptul ca poate fi accesat de la distanta eficientizeaza activitatea, insa oricand va putea fi folosit direct prin conectare la un calculator sau laptop prin cablul USB 2.0.

Odata ce a fost pus in functiune procesorul de 525 MHz lucreaza in favoarea utilizatorilor si nu intarzie prea mult pentru lasarea in tava de iesire cu o capacitate de 100 de coli a job-urilor pe care le primeste. Memoria de 256 MB RAM este suficienta pentru a primi, stoca si distribui la timp toate fisierele pe care le primeste spre procesare.

Calitatea este foarte buna in privinta imaginilor care raman imprimate pe hartie. Va puteti aduce contributia la acest aspect prin cautarea si punerea in tava de intrare cu o capacitate de 150 de coli a unor coli de hartie cu indicele de greutate ce este definit intre 60 si 163 g/m².

In aceste conditii Xerox WorkCentre 6025BI garanteaza o rezolutie de 600×600 dpi la copiere, 1200×2400 dpi cand imprimati si aveti activa optiunea de optimizare, sau 1200 dpi cand scanarea se realizeaza cu optiunea de interpolare activa.

Rezultatele nu vor intarzia sa apara pentru ca Xerox WorkCentre 6025BI trimite in tava de iesire paginile prelucrate la o viteza de 10 pagini pe minut pentru cele color si 12 pagini pe minut pentru cele alb-negru. Producatorul arata ca la un ciclu de 30000 de coli trecute prin multifunctional este necesara inlocuirea unitatii de imagine.

Nu trebuie sa va faci griji in privinta tonerului de inceput deoarece Xerox obisnuieste sa ofere cate un toner starter din fiecare culoare cu care veti putea copia si imprima pana la 500 de coli. Abia dupa acest moment aveti de ales variante de cartuse cu toner negru sau color. Cele color au capacitate pentru circa 1000 de coli, iar cele negru pentru 2000 de coli. Aceste cartuse sunt de tip Black Xerox 106R02763, Cyan Xerox 106R02760, Magenta Xerox 106R02761, Yellow Xerox 106R02762, ele fiind indentice cu cele primite la achizitionarea acestui multifunctional.

Pentru maximum de operativitate in special atunci cand sunteti in pana de timp si lucrarile nu pot intarzia este util sa detineti in stoc un toner refill Xerox WorkCentre 6025BI pe care il puteti comanda sau cumpara direct din sos. Pantelimon 291 – Bucuresti, de la centrul profesional pentru consumabile si reincarcari cartuse pe loc. Pentru reusita procedurii puteti solicita informatii si consultanta de specialitate direct echipei Refill Market.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.