Toner refill Xerox Phaser 3320

Este de la sine inteles ca productivitatea in oricare tip de birou de firma tine in mod direct si de facilitatea prin care angajatii pot sa printeze documentele pe care le produc. Nu se poate astepta prea mult imprimarea a catorva zeci de pagini ale unor contracte sau documente contabile, prin urmare in aceste birouri o imprimanta laser monocrom Xerox Phaser 3320 este cel mai bun echipament care se poate utiliza.

Primul si cel mai convenabil beneficiu de pe urma folosirii acestei Xerox Phaser 3320 este flexibilitatea variantelor de conectare care pot fi alese de la simplul cablu USB cu conectare direct la un sistem de calcul, la retea cablata pentru mai multe posturi de lucru si pana la transmiterea job-urilor pentru printare prin Wireless.

Prima constatare pe care o veti aprecia cu siguranta va fi chiar viteza cu care aceasta Xerox Phaser 3320 preaia din tava de intrare cu o capacitate de 300 de coli paginile pentru printare. Se vor adauga rapid nu mai putin de 35 de pagini pe minut cu o rezolutie de 600×600 dpi, perfect lizibile si cu un pronuntat contrast pe toata suprafata colilor.

Acest lucru este posibil gratie cercetarilor pe care producatorul le-a intreprins si pentru care a hotarat ca Xerox Phaser 3320 sa fie echipata cu un procesor de 1 GHz si o memorie RAM de 512 MB. In plus s-a acordat atentie deosebita si caracteristicilor cartusului cu toner, precum si mecanismelor care conduc colile de hartie spre zona de imprimare si evacuare finala in tava de iesire cu o capacitate de 150 de coli.

Rezultatele se vor pastra impecabile pe termen lung atat timp cat veti tine cont de indicatiile pe care producatorul le arata in privinta calitatii hartiei. Aceasta trebuie sa se incadreze obligatoriu in standardul de nivel al greutatii ce trebuie sa fie cuprins intre 60 si 220 g/m².

In plus, veti tine cont si de variantele pe care le aveti in privinta inlocuirii tonerului starter de tip 098N02189 care a generat primele 5000 de coli printate si pe care producatorul il ofera gratuit in cutia imprimantei. O varianta ar fi folosirea unui cartus cu toner asemanator, insa daca solicitarile de imprimare sunt la un nivel mare in fiecare luna, atunci optati pentru varianta de cartus cu toner de mare capacitate de tip 106R02307 care este prevazut pentru imprimarea a cel putin 11000 de coli.

Persoana desemnata cu aprovizionarea va decide impreuna cu administratorul firmei daca nu cumva este mult mai rentabila utilizarea variantei de reincarcare a cartuselor consumate direct cu toner refill Xerox Phaser 3320.

Pentru a fi siguri ca utilzati cel mai bun astfel de consumabil si in special unul care este dedicat pentru acest model de imprimanta laser monocrom, intrebati direct profesionistii de la Refill Market din sos. Pantelimon 291, Bucuresti. Aici puteti gasi sprijin logistic, dar mai ales calitate pentru toate produsele si serviciile pe care le solicitati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.