Toner refill si chip OKI B412dn

Cand lucrarile de birou trebuie realizate rapid si mai ales este necesara o calitate foarte buna a imprimarii, atunci trebuie sa alegeti sa folositi o imprimanta care genereaza rezultate profesionale in ciuda dimensiunilor sale compacte. Timpul de incalzire necesar declansarii printarii este important atunci cand va grabiti, prin urmare veti gasi cea mai buna viteza pe care ati putea sa o primiti cand veti pune in functiune aceasta imprimanta laser monocrom OKI B412dn.

Pornita la prima ora a zilei, imprimanta necesita circa 17 secunde pentru incalzire, pentru ca mai apoi atat timp cat este conectata la tensiune si se afla in standby, vor fi necesare numai 5 secunde pentru ca o noua pagina sa fie depusa in tava de iesire ce are o capacitate de 150 de coli.

Ulterior, cand lucrarile insumeaza zeci de pagini, viteza de lucru este de 33 de pagini pe minut. Despre claritatea paginilor imprimate se poate spune ca sunt perfecte pentru ca la o rezolutie de 1200x1200dpi orice detaliu, orice inaltime de caracter veti utiliza acesta va fi lizibil.

Conectarea lui OKI B412dn se poate realiza in doua variante, cea mai comuna si rapid de folosit fiind cea prin cablul USB 2.0. Altfel aveti la dispozitie varianta de creare a unei retele cablate care va functiona in protocol de tip 1000BASE-T/100BASE-TX/10BASE-T. In plus OKI a prevazut si eventualitatea de a putea fi montat suplimentar sistemul de transmitere al datelor in varianta Wireless LAN cu protocol de tip IEEE802.11a/b/g/n.

In functie de cadenta lucrarilor de printare ale biroului in care este utilizata aceasta imprimanta OKI B412dn, variantele de utilizare ale cartuselor sunt convenabile si maresc productivitatea. Dupa incarcarea la capacitate maxima de 250 de coli a tavii de intrare veti pune la incercare primul cartus cu toner cu care este livrata imprimanta. Acest cartus este de tip OKI 45807101 si va asigura cel putin 1000 de pagini imprimate perfect. Daca aveti volume mari de lucru, fie detineti mai multe cartuse de tip OKI 45807101, fiecare pentru cate 3000 de pagini, sau cel mai potrivit este sa aveti un cartus de tip OKI 45807105 care extinde printarea pana la circa 7000 de pagini.

In ambele situatii, prevederea este cea mai buna, prin urmare cautati sa aveti asigurat in dulapul cu consumabile un toner refill si chip OKI B412dn. Ambele produse sunt disponibile online sau direct prin achizitonare in magazinul specializat Refill Market care va propune de fiecare data cele mai noi si avantajoase metode de reincarcare cartuse toner.

In sediul din sos. Pantelimon 291 – Bucuresti, tehnicienii Refill Market sunt pregatiti sa ofere consultanta gratuita pentru tot ceea ce inseamna reincarcarea cu toner si inlocuirea unui chip imprimanta OKI B412dn.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.