Toner refill si chip Lexmark CS417dn

Eliminati rapid timpii de asteptare, eliminati calburile care incurca atunci cand conectati o imprimanta, primiti cele mai bune calitativ pagini imprimate in color sau alb-negru, faceti economie de consumabile utilizand imprimarea duplex si simultan economisiti toner odata cu  utilizarea celei mai performante modalitati de printare pe care Lexmark v-o propune.

Cu aceste beneficii veti fi intampinat imediat dupa ce veti monta si pune la lucru o imprimanta laser color Lexmark CS417dn care este destinata utilizarii in special de la distanta prin intermediul sistemului WiFi, incat toti cei care au acces la ea sa poata trimite si primi rapid documentele de care au nevoie, acasa si cu atat mai mult intr-un birou de firma.

Faptul ca este capabila cu multa usurinta sa printeze un volum de 800 pana la 6000 de pagini pe luna, lucru indicat chiar de catre Lexmark, arata ca imprimanta este fiabila si o veti putea folosi fara evenimente, timp indelungat. Este totusi important sa tineti cont de a alimenta tava de intrare cu capacitatea de 250 de coli cu formate de hartie corespunzatoare nu doar fizic, ci mai ales calitativ, indicatia fiind sa folositi hartie cu greutate cuprinsa intre 60 si 176gr/m².

Dotarea tehnica este reprezentata de un procesor Dual Core la 800 MHz si o memorie de 256 MB RAM pe care, in functie de modul de utilizare, o puteti ridica pana la 2304 MB. Cand aveti pe birou acesta dotare hardware este de asteptat ca si viteza de imprimare sa fie perfecta, oricat de tare v-ati grabi. Prin urmare, in fiecare minut de utilizare veti primi pana la 30 de pagini daca lucrarile sunt printate pe o sigura fata, sau 15 pagini daca puneti in functiune dispozitivul duplex. Chiar si prima pagina monocrom va fi gata de la pornirea imprimantei in doar 9 secunde, iar pentru una color veti avea de asteptat cu doar o secunda in plus. Calitatea este marcata printr-o rezolutie de 1200x1200dpi pentru monocrom si 4800 Color Quality (2400x600dpi) pentru color.

Volumul de lucrari poate fi foarte usor de sustinut pentru primele cateva sute de pagini, color sau alb-negru pentru ca producatorul adauga in cutia imprimantei si seturile de tonere, astfel: aveti de printat circa 1400 de pagini monocrom cu un cartus starter Lexmark 71B20K0, iar pentru color sunt prezente cartusele aferente Lexmark 71B20C0, 71B20M0 si 71B20Y0 care va asigura ecartul pentru 750 de pagini imprimate perfect.

Cea mai la indemana varianta de reumplere este cea pe care Refill Market o pune la dispozitie clientilor sai prin comandarea online sau achitizionarea directa din magazinul specializat in consumabile pentru imprimante din Bucuresti, sos. Pantelimon 291.

Un kit format din toner refill Lexmark CS417dn si chip Lexmark CS417dn este extrem de util sa fie prezent in dulapul cu consumabile pentru ca procesul de producere al documentelor sa nu fie intrerupt. Toate informatiile necesare pentru utilizarea acestui set le puteti solicita tehnicienilor Refill Market.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.