Toner refill si chip imprimanta Lexmark MS417DN

Aleasa ca fiind cea mai fiabila imprimanta laser moncrom care este utilizata in cadrul birourilor de lucru din firme, apreciata ca avand cel mai bun raport intre capacitatea cartuselor cu toner si numarul de pagini pe care le pot imprima si la fel de mult pretuita pentru viteza foarte mare cu care printeaza, asa este caracterizata de foarte multi utilizatori aceasta imprimanta Laser Mono Lexmark MS417DN.

Nu este nimic de mirare in aceste performante pentru ca producatorul a dotat-o cu un procesor Dual Core de 800 MHz si cu un spatiu de memorie RAM de 256 MB. Acest hardware excelent face ca ritmul de imprimare sa fie constant la 38 de pagini pe minut, lucru atat de apreciat in firma atunci cand sunt de printat documente, oferte, lucrari de contabilitate sau cataloage cu sute de pagini.

Fiecare componenta a acestui Lexmark MS417DN este conceputa incat sa poata prelua sarcini dintre cele mai grele in raport cu timpul de lucru si numarul de pagini care sunt solicitate. Este foarte adevarat ca producatorul indica in mod special, in privinta consumabilelor, ca hartia si cartusul cu toner sa fie alese dintre cele mai bune variante pentru ca nivelul de calitate cu care a fost conceputa imprimanta sa poata fi atins.

Se stie ca hartia joaca un rol important pentru ca inainte sa fie depusa de imprimanta in tava de iesire ruleaza un parcurs deosebit printre rolele si dispozitivele care asigura o imprimare de tip laser monocrom. De aceea calitatea ei trebuie sa fie incadrata intre 60 si 163 g/m2, insa cu precizarea ca trebuie resepectate indicatiile pentru fiecare tip de format si mod de utilizare al acestuia.

Cartusul cu toner Lexmark 51B2000 a fost si el prezent atunci cand imprimanta a fost noua fiind incarcat pentru printarea a circa 2500 de pagini. O varianta extinsa pentru a nu fi necesara inlocuirea prea rapida a unui cartus este reprezentata de cartusul cu toner de tip Lexmark MS417DN 51B2H00 care va fi capabil sa imprime circa 8500 de pagini.

Optiunile sunt la indemana si trebuie corelate de fiecare data in functie de nivelul de lucrari care se cer in mod obisnuit, insa este foarte util pentru orice firma sa detina un mic stoc de consumabile de tip toner in caz de nevoie imediata.

Pentru aceste motive Refill Market propune folosirea de toner refill Lexmark MS417DN si chip, pachet ce poate fi achizitionat din centrul specializat pentru consumabile si reincarcari cartuse imprimante din sos. Pantelimon 291, Bucuresti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.