Toner refill Samsung Xpress M2675F

Despre calitatea profesionala a imprimarilor ai auzit cu siguranta, iar despre eliminarea costurilor excesive cu productia de pagini imprimate, copiate, scanate sau trimise prin fax doar tinzi sa crezi ca vei beneficia. Cu toate acestea nimic nu te poate opri sa pui in functiune pe propriul birou acest multifunctional laser monocrom Samsung Xpress M2675F care iti va imbunatati fluxul lucrarilor zilnice prin productia sa rapida si de foarte buna calitate.

Este un multifunctional care isi va dovedi pe deplin calitatile inca de la primele pagini lucrate, iar acest lucru se va repeta zi de zi si pentru o perioada lunga de timp pentru ca este dotat cu tehnologie avansata si fabricat cu materiale de cea mai buna calitate.

Ecranul LCD cu doua linii de afisare este tot ceea ce ai nevoie pentru a urmari activitatea apratului in timp ce procesorul de 600 MHz si memoria RAM de 128 MB sunt disponibile in orice moment pentru a-ti satisface lucrarile de care ai nevoie. Este suficient sa realizezi conectare prin cablul USB 2.0 de mare viteza la un calculator sau laptop, sa incarci tava de intrare cu pana la 250 de file si sa incepi activitatea. Toate rezultatele imprimarilor si copierilor de documente se vor depune rand pe rand in tava de iesire cu o capacitate de 100 de coli. Nu uita ca poti folosi din plin in timpul procedurilor de scanare sau trimitere de fax tava ADF care poate primi pana la 40 de coli. Pentru imprimarea de tip duplex este necesar sa introduci fila cu fila in sertarul dedicat acestei functii.

La imprimare ai la dispoziti o rezolutie de pana la 4800x600dpi in modul optimizat si o viteza de printare de 26 de pagini pe minut. Timpul de procesare al primei pagini imprimate imediat dupa pornirea multifunctionalului este de doar 8,5 secunde. In aceste conditii producatorul arata ca un ciclu lunar de 12000 de pagini copiate, imprimante sau scanate este potrivit sa fie respectat prin utilizare de hartie de tip simpla, groasa, subtire, cu insertie de bumbac, color sau pretiparita, etichete, carton sau de corespondenta, precum si plicuri. Pentru fiecare dintre aceste variate trebuie sa fie respectata greutatea specifica ce trebuie sa fie intre intre 60 si 163 g/m², iar pentru utilizarea in sistemul ADF intre 48 si 105 g/m².

Copiatorul este pregatit sa furnizeze pana la 99 de copii la o singura declansare a functiei, toate acestea avand o rezolutie de 600x600dpi. Viteza de copiere este de 26 de pagini pe minut, iar personalizarea rezultatelor poate fi ajutata prin setarile de marire sau reducere a imaginilor sursa cu un procent cuprins intre 25 si 400%.

Scanerul este de tip suport plat si permite utilizarea sa prin sistemul ADF. Fisierele rezultate au extensii de tip PDF, JPG sau TIFF, iar rezolutia atinge 1200dpi atunci cand se lucreaza direct pe suportul plat al scanerului, sau 600dpi atunci cand colile sunt preluate de sistemul ADF. Viteza de scanare este de 17 pagini pe minut pentru sursele moncrome si de 6 pagini pe minut pentru sursele color.

Pentru trimiterea de fax puteti deasemenea sa folositi cu multa eficienta in lucru sistemul ADF atunci cand aveti de trimis mai multe pagini. Viteza de transmisie a datelor este de 33,6 kbps.

O perioada de timp aveti asigurat de catre producator consumabilul toner Samsung MLT-D116L pentru aproximativ 3000 de pagini. Dupa depasirea nivelului de 12000 de pagini este necesara o unitate de imagine Samsung negru pentru 9000 pagini, insa mai curand va fi necesar un cartus cu toner standard Samsung MLT-D116S pentru circa 1200 de pagini, sau un cartus Samsung MLT-D116L de mare randament pentru circa 3000 de pagini.

Aceleasi rezultate de foarte buna calitate veti primi si daca optati pentru achizitionarea de toner refill Samsung Xpress M2675F. Acest produs este 100% compatibil cu acest aparat si este pus la dipozitie pentru achizitie online sau livrare la sediul dumneavoastra de catre echipa profesionista Refill Maket din Bucuresti, sos. Pantelimon 291.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.