Toner refill Samsung CLP-680ND

Pentru imprimari de calitate si in special pentru imprimari de mare viteza caracteristicile hardware ale echipamentului trebuie sa fie dintre cele mai bune. In acelasi regim de importanta calitatea rezolutiei trebuie sa atinga valori foarte bune pentru ca paginile ce vor rezulta sa fie usor de citit, iar detaliile in cazul unor scheme sau imagini color sa fie de mare finete.

Punand in lucru intreaga sa tehnologie si ingeniozitatea inginerilor, Samsung va propune sa lucrari zilnic cu aceasta imprimanta laser color Samsung CLP-680ND care se va dovedi pe termen lung un partener de birou extrem de fiabil si in acelasi timp economic din punct de vedere al cheltuielillor cu consumabilele la nivel de cartuse cu toner.

Inca de la punerea sa in functiune Samsung CLP-680ND porneste rapid pentru ca procesorul Dual Core la 533 MHz este cel care comanda si pune in ordine primele secvente ale printarii. Memoria de 256 MB RAM este cel putin suficienta pentru a incarca documente cu multe zeci de pagini fara a exista riscul unor intreruperi in timpul printarii. Daca este neaparat necesar puteti adauga memorie ulterior pana la valoarea maxima de 512 MB RAM.

Un display LCD este pregatit cu doua linii de afisare pentru a va arata in orice moment stadiul executiei lucrarii de imprimanre pe care o aveti lansata sau eventuale erori ori alte mesaje care sunt de interes pentru utilizator.

Incarcarea cu hartie se va face in conformitate cu indicatiile de greutate ale acesteia, lucru pe care producatorul il arata clar ca fiind cuprins intre de 60g/m² si cel mult 220 g/m². Atunci cand deja conectarea este realizata prin cablul de mare viteza USB 2.0, sau prin port Gigabit Ethernet 10/100/1000 Base-TX, sunteti la doar un pas de a declansa procesul de printare.

De aici inainte este suficient sa preluati din tava de iesire filele imprimate alb-negru sau color, insa trebuie sa fiti atenti pentru ca la viteza de 25 de pagini pe minut tava se poate umple foarte rapid.

La prima vizionare a documentului printat veti fi incantati de claritatea si stralucirea culorii care este lasata pe hartie. Este natural sa fie asa pentru ca Samsung CLP-680ND poate fi utilizata cu o rezolutie de imprimare de maxim 9600x600dpi.

Initial aveti de consumat tonerul oferit in cartuse de catre producator, iar acestea acopera pentru monocrom circa 2000 de pagini cu cartusul de tip CLT-K506S, iar pentru color circa 1500 de pagini cu cartusele de tip CLT-C/Y/M506S. Daca intentionati sa imprimati un volum ridicat de pagini folositi cel mai convenabil varianta de cartuse de mare capacitate de tip CLT-K506L alb-negru pentru circa 6000 de pagini, si pe cele de tip CLT-C/Y/M506L pentru circa 3500 de pagini.

In stocul personal puteti detine o perioada indelungata si un toner refill Samsung CLP-680ND pentru oricare dintre culori, produs pe care il puteti comanda in orice moment de la Refill Market.

In cadrul centrului profesional din sos. Pantelimon 291 – Bucuresti, echipa de tehnicieni va poate indruma precis in privinta utilizarii acestui tip de produs, precum si pentru achizitionarea celor mai convenabile solutii de reincarcare pentru acest model de imprimanta, sau pentru oricare alte modele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.