Toner refill Samsung CLP-415N

Chiar daca actualmente se pune baza pe folosirea fisierelor ce contin informatii text si/sau grafice de tot felul, exista inca suficiente lucrari care necesita imprimarea pe coli de hartie si cu atat mai mult unele dintre acestea pretind imprimare color. Exemplele sunt atat de numeroase incat nu este necesar sa le amintim, insa ceea ce devine foarte important cand se ajunge la aceasta necesitate este calitatea finala a printarilor ce trebuie sa fie exemplara.

Pentru a fi siguri ca veti primi calitate la costuri foarte bune in privinta tonerului care se consuma, atunci aduceti cat mai curand pe masa de lucru personala sau pe cea din office-ul dumneavoastra o imprimanta laser color Samsung CLP-415N.

Spatiul pe care il va ocupa este minim pentru ca a fost proiectata ca o imprimanta compacta si dedicata spatiilor restranse. Conectarea la fluxul de date se va putea realiza extrem de rapid fie in priza directa prin cablul USB 2.0, fie pentru folosirea de catre utilizatori multipli a unei retele locale de tip 10/100/1000 Base-TX. Pentru un flux lunar de circa 1000 de pagini imprimate, Brother a inclus deja tonerele necesare, astfel ca pentru partea de monocrom aveti un cartus cu toner starter de tip Samsung CLT-K504S, iar pentru partea de color cele trei tonere de tip Samsung CLT-C/Y/M504S care vor acoperi circa 700 de pagini.

Gata pregatita de lucru imprimanta lasa in tava de iesire cu o capacitate de 100 de coli cate 18 pagini in fiecare minut, atat monocrom cat si color, amble avand o rezolutie garantata de 9600x600dpi. Sunt perfect posibile aceste beneficii datorita unui procesor de 533 MHz si a unei memorii RAM instaltate de 256 MB, dar si a partii hardware deosebita cu care este dotata imprimanta.

Verificati inainte de pornirea unui imprimari daca hartia pe care o incarcati in tava de intrare corespunde cu specificatiile de greutate pe care producatorul le arata. In functie de modalitatea de incarcare si de tipul de format alegeti sa aveti hartie cu greutate specifica cuprinsa intre intre 60 to 220 g/m². Este cea mai buna modalitate de a elimina blocajele in functionare, dar si pentru a obtine o calitate remarcabila a imprimarilor.

Daca lucrarile sunt zilnice si implica zeci sau poate chiar sute de pagini imprimate, aveti in mod cert nevoie de tonere noi cum sunt cele de tip Samsung CLT-K504S care aduc inca circa 2500 de pagini monocrom, dar si cele de tip Samsung CLT-C/Y/M504S care extind lucrul pentru inca circa 1800 de pagini color.

Alaturi de topurile cu hartie pe care o folositi in mod obisnuit, puteti tine in rezerva si un toner refill Samsung CLP-415N pe care il puteti comanda online sau cumpara chiar direct in magazinul specializat in consumabile Refill Market. In Bucuresti, sos. Pantelimon 291, aveti in orice moment acces la informatii pretioase in privinta utilizarii acestor produse, dar si solutii profesionale pentru reincarcare cartuse imprimanta laser color.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.