Toner refill Ricoh SP 311DNW

Pentru mai mult spatiu in jurul echipamentelor de calcul din birou, pentru o conectivitate perfecta si extrem de utila cand sunt utilizate dispozitive mobile, pentru economie foarte buna de consumabile si productivitate mare care se asociaza implicit, merita sa puneti la indemana echipei cu care lucrati aceasta imprimanta laser monocrom Ricoh SP 311DNW.

Ricoh SP 311DNW este proiectata cu destinatie precisa pentru a lucra in cele mai bune conditii si pe o durata foarte mare de timp atata vreme cat ii sunt asigurate conditiile de utilizare asa cum sunt ele prevazute de producator. Este suficient sa ii gasiti un colt de birou, sa o alimentati cu hartie de calitate si sa trimiteti la printare fisierele.

Viteza de lucru va impresiona inca de la prima imprimare pentru ca la un ritm de 30 de pagini pe minut este usor de inteles ca productivitatea este la ea acasa. Calitatea rezultatelor va ramane impecabila oricate pagini veti imprima, cu singura conditie de a fi atenti ca tonerul din cartus sa nu se epuizeze si sa nu stiti asta.

In orice caz primele 800 de pagini pe care le veti printa cu Ricoh SP 311DNW sunt deja oferite de producator pentru ca exista inclus un cartus starter alaturi de  imprimanta laser. Veti continua lejer lucrarile pentru ca sunt la indemana de achizitionat fie un cartus cu toner pentru 2000 de pagini care are codul Ricoh SP311LE, dar si un cartus cu toner pentru 3500 de pagini care se indentifica cu codul SP311HE.

La un nivel al rezolutie standard de 600x600dpi, sau la 1200x600dpi cand activati modul optimizat, calitatea si in special nivelul de claritate al imprimarilor va fi excelent. Exista totusi conditia ca hartia pe care o depozitati in tava de intrare sa fie una de calitate, asta insemnand ca formatele alese pentru printare sa aiba caracteristica de greutate cuprinsa intre 52 si 162 g/m².

Daca veti avea curiozitatea sa stiti care sunt performantele imprimantei Ricoh SP 311DNW veti gasi ca dispune de un procesor de 360MHz si memorie RAM montata este de 128MB. Si datorita acestor caracteristici aveti la dispozitie trei variante de conectare pentru sistemul de calcul utilizat sau a dispozitivelor mobile, si anume: conectare de mare viteza prin USB2.0, conectarea in varianta retea 10BASE-T/100BASE-TX Ethernet si atat de mult dorita conectare prin varianta Wireless care lucreaza cu protocolul de transmisie IEEE802.11b/g/n.

Pentru a fi mereu in normele de lucru zilnice este de dorit sa aveti cel putin o rezerva de toner refill Ricoh SP 311DNW pe care il puteti comanda online sau cumpara direct de la magazinul specializat in consumabile profesionale Refill Market din sos. Pantelimon 291, Bucuresti. Produsul este certificat pentru a fi utilizat cu imprimanta dumneavoastra si va genera aceeasi calitate a printurilor si productivitatea cu care sunteti obisnuiti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.