Toner refill Lexmark CS317dn

Cu o constructie robusta la care se adauga in mod natural supletea cu care produce cate 23 de pagini imprimate in fiecare minut, veti fi cel putin incantati sa utilizati aceasta imprimanta laser color Lexmark CS317dn. Faptul ca este compacta ofera avantajul de a i se gasi cu usurinta un loc in apropierea sistemului de calcul pe care il utilizati acasa sau in special la birou.

Datorita conectarii prin retea Ethernet aveti practic la dispozitie pozitionarea in orice locatie a camerei de lucru, insa oricand ati putea adauga si un sistem electronic de tip Wireless. Capacitatea de imprimare este atat de buna incat se poate incadra lejer intre 500 si 5000 de pagini necesare in fiecare luna de utilizare. Ceea ce sustine aceasta performanta este chiar la interiorul lui Lexmark CS317dn si se refera la partea hardware proiectata special pentru a rezista imprimarilor multiple pe termen lung. In plus, cartusele cu care este deja dotata de catre producator ofera un start confortabil pentru printari de pana la 1400 de pagini alb-negru si pana la 750 de coli color.

Cu siguranta ca veti fi interesati sa nu ramaneti in pana de toner, drept pentru care este foarte util sa aveti la indemana numarul de contact al magazinului online Refill Market din sos. Pantelimon 291. Aici sunt disponibile cele mai variate materiale consumabile, toate fiind compatibile in functie de imprimanta sau multifunctionalul pe care le detineti.

Un mod aparte prin care puteti realiza in regie proprie reincarcarea pentru acest model de imprimanta color este prin utilizarea de toner refill Lexmark CS317dn. Este un produs perfect sigur si compatibil cu imprimanta dumneavoastra drept pentru care va fi confortabil sa aveti in dulapul cu materiale consumabile acest produs care va scapa de grija intreruperii productiei la care tineti atat de mult.

Veti fi placut suprinsi sa constantati ca Lexmark CS317dn se va comporta in lucru la fel ca inaintea procedurii de reincarcare si va rula rapid coala dupa coala. Rezolutia implicita de 1200x1200dpi se va conserva si veti obtine cea mai buna calitate pentru ambele tipuri de imprimari. Nu uitati sa folositi de fiecare data hartie de calitate, iar pentru a reduce consumul nu neglijati utilzarea sistemului de printare duplex ce este integrat in aceasta imprimanta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.