Toner refill HP LaserJet Pro MFP M28w

Suportul oferit de un multifunctional laser monocrom HP LaserJet Pro MFP M28w intr-o firma de mica anvergura va fi foarte bun pentru toate lucrarile zilnice pe care le aveti de realizat. Aveti la indemana intr-un timp foarte scurt printarea de documente contabile sau oferte pentru clienti, dar si copiere si scanare pentru pastrarea in arhiva a celor mai importante dintre acestea.

HP LaserJet Pro MFP M28w se remarca inainte de orice prin viteza pe care o realizeaza in printarea sau copierea documentelor. Sunt lasate in tava de iesire cu capacitatea de 100 de coli nu mai putin de 18 pagini in fiecare minut de lucru. Este suficinet sa aveti incarcata tava de intrare a multifunctionalului cu 150 de coli si ziua de lucru este asigurata din acest punct de vedere.

Folositi hartie de calitate pentru a conserva cat mai bine mecanismele de incarcare si prelucrare a hartiei in timpul oricarei functii veti utiliza. Este recomandata hartie cu greutate de 65 pana la 120 g/m2. Producatorul arata ca un volum lunar de circa 1000 de coli printate sau copiate este cel mai eficient pentru a extinde durata de utilizare a multifunctionalului. Calitatea reproducerii pe hartie a fisierelor printate sau scanate este excelenta. Veti primi nu mai putin de 600x600dpi pentru ambele functii, iar la copiere rezolutia este de 600x400dpi.

Gama de beneficii oferite de HP LaserJet Pro MFP M28w este sustinuta incontestabil si de partea hardware cu care este dotat. Un procesor de 500 MHz si cei 32 MB ai memoriei RAM sunt caracteristicile care gestioneaza in scurt timp toate solicitarile pe care le aveti. Ramane doar sa alegeti tipul de conectare preferat ce poate fi prin clasica conexiune de  mare viteza USB 2.0, dar mai ales prin sistemul Wireless ce este gestionat de conectarea de tip Wi-Fi 802.11b/g/n ce este incorporata.

Daca primele 1000 de pagini sunt deja asigurate de producator prin plasarea in cutia produsului a unui cartus cu toner de tip HP 44A Negru (CF244), ulterior va puteti gandi la o varianta extrem de economica cu cel putin acelasi potential de calitate, reincarcarea cartusului demo.

Daca intentionati sa incarcati singuri acasa sau la birou cartusele HP CF244A va punem la dispozitie un toner refill HP LaserJet Pro MFP M28w la diferite gramaje pe care il puteti comanda simplu si primi extrem de rapid (de cele mai multe ori, pe loc) de la Refill Market din Bucuresti, sos. Pantelimion 291.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.