Toner refill HP LaserJet Pro M15w

Solutiile HP pentru obtinerea de documente imprimate monocrom, clare si la un cost foarte bun, sunt cele mai avantajoase atunci cand doriti sa detineti un echipament care ocupa foarte putin spatiu si care raspunde rapid la sarcinile pe care i le dati. O imprimanta laser monocrom HP LaserJet Pro M15w se incadreaza perfect in aceste cerinte si va fi extrem de simplu de integrat chiar si pe un birou cu dimensiuni reduse.

Daca la aceste beneficii aflati si faptul cu HP LaserJet Pro M15w este capabila sa primeasca comenzi de imprimare in regim Wi-Fi protocol 802.11b/g/ prin sistemul HP Smart, atunci aveti deja prima satisfactie pentru utilizarea acestei imprimante.

Vom adauga insa si faptul ca o veti putea conecta in regim clasic prin port USB 2.0 de mare viteza direct la laptop sau desktop, dar si faptul ca HP a inclus pentru viteza de lucru un procesor de 500MHz si o memorie RAM de 16MB pentru stocarea si gestionarea sarcinilor de imprimare.

In sertarul de intrare al imprimantei veti putea aseza pana la 150 de coli care poti fi din gama de formate A4, A5, A6 ori plicuri tip C5 si DL. Hartia poate fi simpla, carti postale, etichete, iar greutatea standardizata a hartiei trebuie sa fie cuprinsa intre 65 si 120 g/m². Verificati constant sertarul de iesire atunci cand aveti de imprimat un volum mai mare de 100 de coli, aceasta fiind capacitatea lui maxima de stocare.

Un ciclu lunar de printari cuprins intre 100 si 1000 de file este recomandarea HP pentru a pastra intacate calitatile tehnice ale acestui produs.

In aceste conditii de utilizare veti primi o viteza de 18 pagini pe minut pentru imprimarile curente in format A4, calitatea rezolutiei atingand 600x600dpi. Prima pagina gata imprimata la pornirea aparatului de la zero va fi disponibila in doar 8,4 secunde.

Pentru primele aproximativ 500 de pagini printate HP a inclus un cartus cu toner HP CF244A negru. Cand continutul toner al acestui cartus se va epuiza, aveti de ales varinata de cartus cu toner compatibil HP CF244A, sau reincarcarea cartusului demo primit cu imprimanta.

O varianta extrem de convenabila financiar si pe care o puteti pune in practica oricand este incarcarea unui cartus HP CF244A prin folosirea de toner refill HP LaserJet Pro M15w. In magazinul Refill Market din sos. Pantelimon 291 este disponibil acest produs si echipa de profesionisti va asigura ca indeplineste toate cerintele de calitate si compatibilitate pentru aceasta imprimanta laser monocrom HP LaserJet Pro M15w.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.