Toner refill HP Laser MFP 137fnw

Inovarea HP in materie de echipamente multifunctionale va aduce in atentie acest multifunctional monocrom HP Laser MFP 137fnw. Prima impresie este cel putin convingatore stiind ca veti avea in utilizare un echipament pegatit oricand sa imprime, scanaze, copieze sau sa trimita documente prin fax.

Se poate intui ca destinatia utilizarii sale este pentru o firma cu volum mediu spre mic in privinta necesarului prelucrarii de documente. Cu toate acestea nu este niciun moment de neglijat ca un HP Laser MFP 137fnw se va mula foarte bine si pe biroul de acasa pentru diferite lucrari cu documente de care in special copii au nevoie la scoala.

Ce ofera in lucru acest produs? Este simplu de aflat daca vom arata de la inceput ca este dotat cu un procesor de 600 MHz si o memorie de 128 MB RAM. In plus, ca dotare mecanica, echipamentul este prevazut cu sistemul de incarcare automata a hartiei ADF ce usureaza semnificativ lucrul cu file multiple ce trebuiesc copiate, scanate sau trimise prin fax. Acest dispozitiv poate fi incarcat cu un maxim de 40 de file pentru o sesiune de lucru.

Despre conectare este limpede ca se incadreaza in modernitatea solutiilor de acest tip. In primul rand aveti acces usor la echipament prin dispozitibul WiFi, insa oricand puteti realiza o retea locala Ethernet sau o conectare directa prin cablul de mare viteza USB 2.0.

Manevrarea hartiei se face simplu prin incarcarea tavii de intrare cu capacitate de 150 de coli, sau a ADF-ului, iar la iesire tava este pregatita sa receptioneze pana la 100 de coli.

Producatorul arata ca hartia trebuie sa fie din gama de 60 pana la 163 g/m² cand este incarcata in tava de intrare sau din gama 60 la 105 g/m² cand este utilizata prin intermediul ADF.

Cu toate aceste specificatii lucrarile pot sa fie pornite in orice moment, insa nu mai curand de circa 8 secunde pana cand prima pagina va fi lasa in tava de iesire. Ulterior viteza de lucru se stabilizeaza la 20 de pagini pe minut pentru imprimare si copiere, in ambele situatii rezolutia maxima pe care o puteti seta fiind de 1200×1200 dpi. Pentru functia de scanare producatorul a prevazut o rezolutie de 600×600 dpi, iar pentru paginile trimise prin fax la viteza de 33,6 kbps rezolutia va fi de 300×300 dpi.

La startarea lucrarilor aveti un ecart de circa 500 de pagini pe care le puteti imprima sau copia, lucru care se datoreaza cartusului demostrativ de tip HP 105A W1105A pe care producatorul il ofera in cutia aparatului. Variantele ulterioare de inlocuire cu acelasi model de cartus sau cu altele de tip HP 106A W1106A sau HP 107A W1107A sunt disponibile si le veti alege in functie de consumul lunar propriu.

Atunci cand estimati ca luna de luna consumul de toner este relativ important puteti sa optati pentru optimizarea costurilor odata cu folosirea unui toner refill HP Laser MFP 137fnw. Este vorba despre un produs care a fost verificat prin testare pe acest tip de multifunctional si care se poate comanda direct online sau cumpara din magazinul Refill Market din sos. Pantelimon 291, Bucuresti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.