Toner refill Canon MF633Cdw

Pentru mai multa viteza si calitate a imprimarii si copierii de documente, dar si pentru usurinta scanarii de pagini multiple prin sistemul ADF cu care este dotat, alegeti sa utilizati zilnic acest multifunctional laser color Canon MF633Cdw.

Se va integra perfect in cadrul unui birou de companie mica, dar va fi la fel de placut de utilizat chiar si acasa atunci cand exista un necesar de prelucrare al documentelor in special cand in familie inca sunt copii care urmeaza diferite forme de invatamant.

Punerea in functiune si operarea lui Canon MF633Cdw este extrem de simpla pentru ca apartul vine dotat deja cu toner starter negru pentru cel mult 1400 de pagini imprimate sau copiate, dar si toner starter color pentru circa 690 de coli trecute prin aparat.

Calitatea este atuul lui Canon in general, de aceea si acest Canon MF633Cdw va excela prin lizibilitaea foarte buna a documentelor pe care le produce. Imprimarea si scanarea se fac in viteza la un ritm de 18 pagini pe minut si o rezolutie de 600x600dpi. La scanare veti primi aceeasi rezolutie in modul optic, dar si posibilitatea de a modifica prin micsorare sau marire imaginea copiata in gama de 25 si pana la 400%.

Daca veti incarca tava de intrare cu 150 de coli, nu va ramane decat sa faceti solicitarea prin intermediul ecranului de 12,7cm LCD tactil cu care este dotat  multifunctionalul. Canon aloca un volum maxim lunar de 30000 de pagini si recomandat de 2500 pe luna, insa cu siguranta consumabilele se vor fi terminat pana sa atingeti aceasta cifra. Prin urmare puteti folosi in continuare cartuse Canon CRG045B, CRG045C, CRG045M, CRG045Y, CRG045HB, CRG045HY, CRG045HM, CRG045HC, insa puteti opta si pentru serviciul reincarcari cartuse Canon 045.

Aceasta solutie extrem de convenabila financiar, si poate fi gasita si in gama noastra de servicii, sau puteti cumpara direct sau online, pe refill-market.ro toner refill compmatibil cu acest multifunctional laser color Canon MF633Cdw. Echipa noastra va garanteaza ca folosind aceste produse pentru Canon MF633Cdw beneficiile calitatii cu care deja v-ati obisnuit vor ramane intacte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.