Toner refill CANON MF3010

Profitati de fiabilitate si viteza de lucru cu documente imprimate sau copiate, profitati de economie de energie si costuri reduse in activitatile de birou care implica utilizarea unui multifunctional. Acestea sunt doar cateva dintre beneficiile pe care le veti primi la utilizarea unui multifunctional laser monocrom CANON MF3010.

Pentru orice utilizator cautarea unui multifunctional pare a fi o incercare, insa nu si atunci cand ati decis sa acordati atentie tehnologiei pe care Canon a inclus-o pentru toate cele trei functii ale acestui aparat – imprimare, copiere si scanare. Este ceea ce cu totii ne dorim, un multifunctional din gama 3 in 1, care ofera simultan calitate si durabilitate pe termen lung.

Este suficient sa il conectati prin interfata de tip rapid USB2.0 si sa-i alocati prima sarcina de imprimare a unui document. Intr-un singur minut CANON MF3010 poate sa printeze 18 pagini cu o rezolutie ce poate atinge la cerere 1200x600dpi. In memoria aparatului sunt stocati 64MB RAM care sunt suficienti chiar si pentru documente de dimensiune mare. Ce va ramane de facut este doar sa incarcati cu maximul de 150 de coli tava de alimentare si sa asteptati terminarea sarcinii trimise.

Daca folositi copiatorul lui CANON MF3010 aveti o serie de facilitati importante in lucrul cu documentele. Viteza este si aici de 18 pagini pe minut, iar rezolutia de copiere ajunge la 600x600dpi. Copierea multipla se poate realiza pana la un nivel de 9 exemplare, iar functia de scalare aloca un interval de micsorare/marire cuprins intre 50-200%. Scanerul executa rapid fisiere care se pot calibra la o rezulutie optica de 600x600dpi, insa in varianta optimizata se poate ajuge la o calitate a rezulutiei de 9600x9600dpi.

Din momentul punerii sale in functiune, CANON MF3010 este pregatit din fabrica sa imprime sau sa copieze cu cartusul initial pana la 700 de pagini. Ulterior este disponibil un cartus din seria 725 care garanteaza imprimari de circa 1600 de pagini in format A4.

In orice moment, atunci cand sunteti pregatiti sa realizati o reumplere, puteti folosi toner refill CANON MF3010 pe care il gasiti ca produs verificat si dedicat acestui multifunctional la Refill Market in Sos. Pantelimon 291 – Bucuresti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.