Toner refill Brother MFC-L2712DN

Punerea in functiune a unei afaceri trebuie sa includa aparatura de birou esentiala pentru bunul mers al lucrarilor zilnice, iar un multifunctional laser monocrom Brother MFC-L2712DN este pregatit de catre producator sa preia o mare parte din sarcinile lucrului cu documente. Fiind dezvoltat pe o platforma inteligenta si extrem de usor de utilizat Brother MFC-L2712DN va imprima, va copia, va scana si va trimite documente prin fax cu o viteza pe care o veti aprecia abia dupa ce il veti folosi zi de zi.

Totul are la baza inteligenta artificiala cu care este dotat, iar acest lucru inseama ca procesorul pulseaza la 600MHz, iar memoria RAM este de 32MB. In plus este dotat cu sistem ADF, sistem duplex, posibilitate de copiere multipla si alte facilitati de memorare si stocare a hartiei pana cand aceasta este procesata in totalitate de una dintre functii.

Odata incarcata tava cu 250 de coli aveti la imprimare, sau copiere, rezultate foarte rapide. Dupa pornire in doar 8,5 secunde prima pagina va fi deja depusa in tava ce poate primi pana la 120 de coli lucrate de aparat. Ritmul de imprimare si copiere este de 30 de pagini intr-un minut, iar calitatea exprimata in rezolutie este de 1200x1200dpi pentru imprimare si 600x600dpi la copiere. Nu uitati ca puteti scala imaginea rezultata la copiere pe un palier cuprins intre 25 si 400%, iar atunci cand puneti hartie in sertarul principal puteti alege o densitate calitativa cuprinsa intre 60 si 130gr/m2.

Pentru scanare, dar si pentru copiere sau fax puteti folosi direct sistemul ADF care primeste pana la 50 de coli. Rezolutia obtinuta la scanare este de 1200x1200dpi prin sistemul CIS cu care este dotata aceasta functie. Scanarea permite trimiterea directa prin e-mail a fisierului rezultat, sau se poate folosi programul automat OCR pentru recunoasterea caracterelor printate pe o pagina.

La trimiterea de fax-uri Brother MFC-L2712DN este pregatit sa memoreze pana la 500 de pagini incarcate pe rand si va realiza transmsia la o viteza de 33,6 Kbps. Reapelarea automata si redirectionarea unei trimiteri fax sunt si ele disponibile atunci cand este necesar.

Inainte de prima utilizare trebuie sa stiti ca Brother MFC-L2712DN va fi gata de lucru pentru ca este dotat deja cu toner initial pentru aproximativ 700 pagini. Dupa terminarea primului ciclu de utilizare puteti achizitiona un cartus compatibil Brother TN-2411 de 1200 pagini, sau unul de mare capacitate Brother TN-2421 care poate imprima pana la 3000 de pagini.

Daca alegeti optiunea de reincarcare a cartuselor care este cea mai avantajoasa, puteti comanda online pe Refill-Market.ro atat toner refill Brother MFC-L2712DN, cat si alte consumabile care va sunt necesare procesului de refill. Este un produs autentic testat special pentru a primi 100% aceleasi beneficii cu care acest multifunctional v-a incantat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.