Toner refill Brother HL-L2360DN

Pentru orice familie si in special pentru cei care au copii in scoli si facultati, o imprimanta laser alb-negru Brother HL-L2360DN va ajuta in mod direct orice solicitare de imprimare pentru documentele necesare studiului, dar si pentru oricare alta necesitate in privita unei coli imprimate cu o calitate perfecta.

Brother HL-L2360DN a fost conceputa special pentru utilizari domestice si chiar usor peste acest tip de solicitari, pentru ca este capabila sa ruleze un volum lunar cuprins intre 250 si pana la 2000 de pagini imprimate. Ceea ce se remarca este capacitatea de memorie interna foarte buna a imprimantei, lucru care indica ca un fisier de dimensiuni mari, sau in general un fisier ce contine multe pagini, va fi primit acceptat usor in spatiul de 32MB.

De la momentul punerii in functiune timpul de asteptare pana la aparitia primei coli imprimate este de numai 8,5 secunde, iar in timpul lucrului imprimanta este in masura sa furnizeze circa 30 de pagini pe minut atunci cand se imprima pe o singura fata. In modul duplex, pretuit de cei care doresc sa economiseasca hartia, imprimarea se face la un ritm injumatatit fata de modul normal.

Pentru calitatea imprimarii veti fi multumiti pentru ca Brother HL-L2360DN vine echipat cu un cartus Brother TN2310, care poate imprima aproximativ 1000 de pagini, si va ofera o rezolutie de 600×600 dpi, iar formatele pe care puteti imprima tin doar de necesitatile pe care le aveti. De la coli clasice A4, se pot alege variante de tip A5, A6 sau Executive. Imprimanta primeste si lucreaza perfect cu o calitate a hartiei ce poate varia intre 60 si 105 g/m2.

In privinta costurilor alocate consumabilelor, cea mai avantajoasa solutie este sa reincarcati singuri cartusele, prin achizitionarea uni toner refill Brother HL-L2360DN de calitate. Acest tip de produs, dar si toate informatiile necesare procesului de refill le puteti gasi de fiecare data la Refill Market, in Sos. Pantelimon 291, Bucuresti si au certificarea compatibilitatii complete cu imprimanta pe care o utilizati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.