Toner refill Brother DCP-1622WE

Calitatea si eficienta sunt intotdeauna sinonime cu utilizarea tehnologiei care usureaza activitatile unui birou. Un multifunctional laser monocrom Brother DCP-1622WE se va incadra prefect in asteptarile oricarui intreprinzator care a intuit ca si de nivelul calitatii si viteza cu care sunt livrate paginile imprimate depinde in mare masura progresul firmei pe care o conduce.

Punerea in functiune a unui astfel de multifunctional usureaza munca angajatilor si asteptarea paginilor de care au nevoie in activitatea lor. Brother DCP-1622WE este capabil sa produca nu mai putin de 20 de pagini pe minut si sa scoata o prima pagina la doar 10 secunde din momentul pornirii sale. Calitatea este atuul pe care se bazeaza firma Brother in ceea ce priveste imprimarea, copierea si scanarea documentelor. Sunt puse la bataie rezolutii foarte bune pentru toate functiile aparatului. La imprimare si copiere aveti 600 x 600 dpi sau chiar 2400 x 600 dpi in modul HQ1200. In plus la copiere o scalare cuprinsa intre 25-400% lasa loc pentru stabilirea detaliilor pe care le doriti foarte vizibile. Scannerul lucreaza impecabil si furnizeaza fisiere imagine cu o rezolutie de 600 x 1200 dpi in modul optic, dar poate ajunge si la 19200 x 19200 dpi in varianta interpolata.

Cu toate aceste beneficii aveti in fata un multifunctional care poate realiza lunar un maxim recomandat de 1800 de pagini, sau daca este neaparat necesar poate ajunge fara probleme pana la 10000 de pagini. Este o valoare mare care va putea fi atinsa in mod evident si prin consumarea unei cantitati mai mari de toner.

In aceste situatii puteti comanda toner refill Brother DCP-1622WE pentru reincarcari cartuse Brother TN1090, pe care il puteti achizitiona in cantitatea dorita din Bucuresti, Sos. Pantelimon nr. 291 de la Refill Market. Produsul este din gama profesionala si garanteaza mentinerea intacta a performantelor de printare si copiere pentru Brother DCP-1622WE, precum si costuri reduse pentru printare.

Oferta generala de reumpleri cartuse si consumabile imprimante Brother DCP-1622WE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.