Toner copiator Minolta Bizhub 363

Un echipament multifunctional digital monocrom este mai mult decat binevenit in cadrul unui birou de firma. Toata gama de lucrari legate de imprimare, copiere, scanare si trimiterea prin fax a documentelor va fi inglobata intr-un singur centru operational. Faptul ca veti avea la dispozitie un echipament puternic si cu o viteza de lucru remarcabila nu va face altceva decat sa simplifice activitatea si sa creasca productivitatea firmei care il utilizeaza.

In randurile anteriore am sintetizat ce beneficii veti primi la utilizarea unui copiator Minolta Bizhub 363, iar in continuare vom detalia principalele sale calitati. Inainte de orice aflati ca viteza de printare se ridica la 36 de pagini pe minut pentru formatul A4 si 20 de pagini pe minut pentru formatul A4. Panoul de comanda al functiilor este de tip tactil si are o diagonala de 23 de centimetri, suficienta pentru o vizibilitate foarte buna.

Timpul maxim de incalzire solicitat de acest Minolta Bizhub 363 este mai mic de 30 de secunde, pentru ca ulterior reactia la printare sau copiere de documente sa fie mai mica de 4 secunde.

In aceste conditii tava de iesire se va umple rapid cand aveti de imprimat sau copiat un numar mare de file. In unitatea de iesiere care realizeaza colatioanarea exemplarelor solicitate se pot stoca pana la 3300 de file, iar tavile de intrare pot adaposti pana la 1150 de file. Calitatea hartiei este foarte importanta atat pentru a beneficia de rezolutia foarte buna pe care Minolta Bizhub 363 o lasa pe fiecare fila, dar si pentru conservarea echipamentului. Astfel aveti de ales hartie cu indicele de greutate specifica cuprins intre 60 si 90 g/m2, dar se poate merge si pe varianta 60 si 210 g/m2 cand este folosita alimentarea cu hartie multibypass la capacitatea de 150 de coli.

Rezolutia implicita este stabilita la 600×600 dpi, insa o veti putea ajusta pana la 1800 dpi la imprimare. Toata aceasta succesiune de beneficii este datorata procesorului de 800 MHz, precum si a memoriei RAM de 2048 MB.

Conform producatorului limita recomandata de lucrari pe care le puteti realiza cu acest Minolta Bizhub 363 este de 7900 de pagini pe luna, iar limita pana la inlocuirea unitatii de imagine este de 48000 de pagini.

Comparand care este necesarul lunar de cartuse cu toner veti sti suficient de corect de cate cartuse veti avea nevoie pentru o luna de activitate. Cartusele cu toner sunt de tip TK-414 si au o capacitate de 25000 de file.

Pentru o sustinere continua cu un cartus toner Minolta Bizhub 363 puteti apela in orice moment la profesionistii din Bucuresti, sos. Pantelimon 291. La sediul Refill Market puteti achitiona direct acest tip de consumabil, insa il puteti comanda si online cu livrare in cel mai scurt timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.