Reumplere cartus Xerox WorkCentre 3025

Un echipament de birou cum este un multifunctional Xerox WorkCentre 3025 este deja pregatit sa lucreze economic si sa ofere cele patru functii atat de des solicitate: imprimarea, copierea, scanarea si expedierea de fax-uri. Caracteristica sa principala este fiabilitatea imbinata cu posibilitatea de a opta pentru solutii foarte convenabile in privinta reincarcarii cartusului cu toner.

Daca veti lucra chiar si o zi cu acest multifunctional veti intelege rapid care este diferenta intre un produs dedicat productivitatii si o imprimanta clasica, chiar daca si aceasta este la randu-i performanta.

Cu Xerox WorkCentre 3025 viteza de imprimare si copiere a documentelor este setata la 20 de pagini pe minut, iar trimiterea lucrarilor de imprimat se poate realiza extrem de simplu prin intermediul unei conexiuni de tip WiFi. In aceasta situatie lipsa cablurilor si posibilitatea de acces multiplu a mai multor utilizatori este perfecta pentru biroul unei firme.

Pentru realizarea rapida a cerintelor pe care le primeste Xerox WorkCentre 3025 este pus in miscare de un procesor de 600MHz, de aici viteza, precizia si nu in ultimul rand calitatea colilor procesate. Cu o rezolutie minima de 600x600dpi si una maxima de 1200x1200dpi in toate modurile de lucru, aveti in fata rezultate excelente.

Pentru exemplificare producatorul va pune la dispozitie un cartus cu toner care va fi capabil sa produca circa 1500 de pagini. Cand tonerul este aproape de terminare ar fi foarte bine sa stiti din vreme care este solutia pentru inlocuire, fie cu un alt cartus similar, fie prin alta metoda.

In scopul reducerii costurilor cu consumabilele, in special in ceea ce priveste tonerul, nu ratati ocazia de a va folosi de serviciul profesional pentru reincarcare cartus Xerox WorkCentre 3025. Este util sa optati pentru acest tip de procedura mai ales ca centru de reincarcari profesionale Refill Market din Bucuresti, sos. Pantelimon 291 foloseste in mod curent experienta tehnicienilor si materiale consumabile de cea mai buna calitate si garanteaza pentru pastrarea nealterata a beneficiilor in privinta calitatii lucrarilor generate de acest multifunctional Xerox WorkCentre 3025.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.