Reumplere cartus HP DeskJet Ink Advantage 5275

Optimizarea oricarei activitati ce presupune lucrul cu documente este cea mai convenabila solutie pe care trebuie sa o aveti in vedere atunci cand tindeti sa cresteti productivitatea si in special calitatea documentelor pe care le produceti prin imprimare sau copiere.

Fie ca il veti utiliza in scopuri rezidentiale pentru necesitatile zilnice ale familiei, fie ca il veti instala in propriul birou de afaceri individuale, acest multifunctional inkjet HP DeskJet Ink Advantage 5275 este pregatit in fiecare clipa sa va serveasca cu rapiditate si in special cu o calitate foarte buna in ceea ce priveste imprimarea si copierea de documente.

Intotdeauna paginile imprimate si copiate sunt cele care arata potentialul unui multifunctional pentru ca astfel stiti ca nivelul de tehnologie pe care il include se va rasfrange si asupra celorlalte functii cum sunt scanare si trimiterea de documente prin fax.

Pentru a ajunge la aceasta calitate HP utilizeaza pentru HP DeskJet Ink Advantage 5275 un procesor la 800 MHz si un set de memorie RAM de 256 MB. Astfel dotat este usor de inteles de ce nivelul vitezei sta la 20 de pagini pe minut pentru alb-negru si 17 pagini pe minut pentru color cand aveti setata rezolutia la 1200x1200dpi.

Cand solicitati copierea de documente rezolutia va fi de 600x300dpi, iar pentru scanarea in modul interpolat rezolutia este de 1200dpi. Pentru fax sunt utilizati nu mai putin de 33,6 kbps pentru transmisie si pusa in functiune memoria dedicata de 8 MB pentru stocarea a cat mai multor pagini care se livreaza destinatarului la o rezolutie de 300x300dpi.

Asa cum se poate observa toate functiile acestui HP DeskJet Ink Advantage 5275 sunt dotate cu performante ridicate, drept pentru care nu va ramane decat sa il alimentati cu hartie de foarte buna calitate pentru a permite sistemului de imprimare cu cartuse cu cerneala sa-si spuna cuvantul.

Informatiile de inceput date de producator arata ca pentru primele cateva zeci de pagini alb-negru si/sau color aveti deja asigurata cerneala in cartusele care se livreaza cu acest multifunctional. Cartusele sunt din gama HP 652 negru HP F6V25AE pentru circa 360 pagini si HP 652 Tri-Color HP F6V24AE pentru circa 200 pagini.

In functie de rata de printare / copiere lunara pe care stiti ca o aveti in mod curent, tinand cont totusi si de recomandarea HP de a nu depasi un volum lunar de circa 1250 de pagini, puteti sa optati pentru o solutie 100% profesionala si sigura pentru reumplere cartus HP DeskJet Ink Advantage 5275.

In orice moment echipa Refill Market din Bucuresti, sos. Pantelimon 291, este pregatita cu tot ceea ce este necesar pentru a oferi un serviciu complet profesional, atat in ceea ce privesc manopera cat si materialul consumabil cerneala pentru reincarcarea cartuselor acestui multifunctional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.