Reincarcare Xerox WorkCentre 6025

Contributia pe care echipamentele de birou performante si-o aduc la ridicarea nivelului de productivitate este evidenta. Daca urmariti acest aspect si sunteti la inceput de drum intr-o afacere de nivel mic sau mediu, va puteti baza pe utilizarea cu rezultate excelente a acestui multifunctional laser color Xerox WorkCentre 6025BI.

Producatorul Xerox este renumit pentru calitatea imprimarilor pe care le realizeaza cu echipamentele sale, iar acum vine in ajutorul celor care doresc sa detina un singur echipament care sa includa pe langa optiunea clasica de printare si cele doua optiuni atat de des utilizate – copierea si scanarea de documente.

Pentru flexibilitate in utilizare cu referire directa la locul in care veti monta acest Xerox WorkCentre 6025BI aveti de ales intre a-l folosi in regim Wifi, sau prin cablul USB 2.0 conectat direct la sistemul de calcul principal pe care il utilizati.

Puterea de procesare ce este pusa la dispozitie atunci cand lansati simultan mai multe solicitari de printare este datorata procesorului ce pulseaza cu o viteza de 525 MHz, precum si memoriei RAM de 256 MB care face fata perfect pentru stocarea informatiilor ce urmeaza a fi lansate in lucru.

De aici si pana la o viteza de imprimare monocrom de 12 pagini pe minut si color de 10 pagini pe minut este doar un pas care inseamna sa alimentati tava de intrare cu capacitate de 150 de coli cu hartie din cea mai buna caliatate. Specificatiile producatorului arata ca hartia pentru imprimare si copiere de documente trebuie sa aiba indicele de greutate cuprins intre 60 si 163 g/m².

Rezultatele nu vor intarzia sa apara si sunt evidentiate prin nivelul rezolutiei care este de 1200×2400 dpi pentru imprimare in varianta optimizata, de 600×600 dpi la copiere si de pana la 1200 dpi cand scanati documente si actionati optiunea interpolata.

Volumul lunar de lucru va decide daca veti opta pentru cartuse de capacitate obisnuita, sau pentru cartuse de capacitate mare, insa producatorul arata ca un volum de 1500 de coli copiate sau printate este potrivit pentru acest Xerox WorkCentre 6025BI. In schimb unitatea de imagine va fi disponibila pana la un volum de circa 30000 de pagini, moment in care trebuie inlocuita.

De regula cartusele potrivite pentru acest multifunctional au o capacitate de 1000 de pagini pentru color si 2000 de pagini pentru alb-negru. In schimb setul initial de cartuse oferite de producator sunt de tip starter si ofera un maxim de 500 de pagini pentru fiecare culoare. Codurile lor sunt, pentru Black Xerox 106R02763, Cyan Xerox 106R02760, Magenta Xerox 106R02761, Yellow Xerox 106R02762 si sunt indentice cu cele initiale atunci cand le cumparati incarcate la capacitatea obisnuita.

Puteti insa sa considerati cel putin oportun si fara sa pierdeti nimic din calitatea imprimarilor si copierilor pe care le realizati si solutia de reincarcare cartus Xerox WorkCentre 6025BI. Procedura este realizata in conditii de profesionalism atat pentru manopera aplicata, cat si pentru materialele consumabile utilizate la Refill Market in sos. Pantelimon 291, Bucuresti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.